Refinansiering lån

Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
aprilia-2023-
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
resurs-logo-hvit
gruppebilde-norsk-refinansiering-3

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering bidrar med hjelpe til refinansiering for personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.

Refinansiering av boliglån

Refinansiering lån - Norsk Refinansiering

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansiering av lån, eller lån til gjeld, og usikret gjeld er et alternativ for deg som befinner deg i vanskelige økonomiske problemer med mye usikret gjeld, og som ønsker å få kontroll over dine månedlige kostnader. Refinansiering av boliglån innebærer at man samler dyre kredittkort og forbrukslån i boliglånet med en lavere rente. Dermed får man kun ett lån og én regning å forholde seg til hver måned.
 

Fordeler med refinansiering  

  • Bedre oversikt over din personlige økonomi

  • Lavere månedlige kostnader

  • Én månedlig faktura

  • Bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso

 
Samle gjelden i ett lån - få én faktura

Flere opplever at det er lett å miste kontrollen når man tar opp kredittkort og forbrukslån. Kanskje fikk du en uforventet skattesmell som måtte betales? Kanskje hadde du et oppussingsprosjekt som kostet mer enn anslått? Kanskje kjøleskapet røk og du ikke hadde en buffer til å betale det med?

Det er flere grunner til at man tar opp kredittkort og forbrukslån, og det er vanligere blant nordmenn enn man kanskje skulle tro. Kredittkort og forbrukslån kan være en grei midlertidig løsning dersom man har en konkret plan for å betale ned igjen lånet, for eksempel dersom man venter inn penger innen kort tid. Dessverre skjer det ofte at man havner bakpå og risikerer i neste omgang å få restanse på lån.
 
Men usikret gjeld kan bli vanskelig å håndtere dersom man ikke i utgangspunktet hadde råd til å ta opp lånet. Plutselig er kredittrammen trukket opp, og man oppdager at man ikke får betalt ned mer enn minstebeløpet hver måned. På grunn av dyre renter og gebyrer vokser gjelden, og man ser seg nødt til å ta opp et nytt kredittkort for å betale avdrag på det første.
 
Vi har full forståelse for at slike situasjoner kan oppstå, og jobber daglig med å hjelpe personer som har havnet i en ekstra sårbar økonomisk posisjon å komme på rett kjøl igjen. Selv om du har fått nei i andre banker kan det være håp for din personlige økonomi. Vi gir lån når andre banker sier nei.

 

Vi kan hjelpe deg som:Det er ikke et hinder for å få hjelp til å søke om refinansiering av gjeld at du har betalingsanmerkninger eller inkassovarsel. Vi samarbeider faktisk med banker som spesialiserer seg i lån for personer med en spesielt vanskelig og utfordrende økonomisk situasjon. Disse bankene kan strekke seg lenger enn ordinære dagligbanker for å finne en løsning tilpasset din situasjon.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hvorfor refinansiere gjelden?

Hva er refinansiering? 

Kan jeg søke om refinansiering lån?

Hvem kan søke om refinansiering? 

Hvordan søker jeg om refinansiering?
Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?
Hvilke banker samarbeider dere med?
Hvor mye kan jeg refinansiere?
Hvilken rente kan jeg få ved refinansiering lån?

Video om hvordan man stopper lønnstrekk

Mange bruker en refinansiering av gjeld til å stoppe lønnstrekk. Det er veldig ubehagelig å ha lønnstrekk og derfor er det smart å kvitte seg med dette. Dette frigir likviditet til andre regninger, og gir deg tilbake kontrollen over egen økonomi. Vi har laget denne vidoen, og du kan også lese vår artikkel om hvordan stoppe lønnstrekk.

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg

    Les flere populære artikler og temaer:

norsk refinansiering lån med betalingasanmerkning
Camilla

Utvalgt anmeldelse

trustpilot-reviews

5 av 5 stjerner

Dato: 20.07.2023

Richard skriver:

"Eg kunne ikkje vert meir fornøyd

Eg kunne ikkje vert meir fornøyd.  For ein saksbehandling  Dama ordnet alt, snakket med banken og fikset alt vi trengte. Hun forhandlet til og med ned renten. Lånet blei kjapt innvilget og det var absolutt ingenting som kunne gått bedre. Tusen hjertelig takk"

 Tilbake til toppen

 
topp