Hjelp til refinansiering av gjeld

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Er du lei av å betale høye renter og gebyrer på din gjeld? Kanskje kan refinansiering være løsningen for deg. 

Norsk Refinansiering er en aktør som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din situasjon, slik at du kan få bedre økonomisk handlingsrom og mer oversikt over gjelden din. Ta kontakt med oss i dag for å få gratis hjelp med refinansiering av gjeld.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
gruppebilde-norsk-refinansiering-3

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering bidrar med hjelpe til refinansiering for personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071

Hvordan få hjelp til refinansiering av gjeld?

Hjelp til refinansiering av gjeld - Norsk Refinansiering

Hvordan Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med refinansiering av gjeld

Er du lei av å betale høye renter og gebyrer på din gjeld? Kanskje kan refinansiering være løsningen for deg. Norsk Refinansiering er en aktør som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din situasjon, slik at du kan få bedre økonomisk handlingsrom og mer oversikt over gjelden din.
 

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer å betale ned eksisterende gjeld ved å ta opp et nytt lån. Formålet med refinansiering er ofte å få en lavere rente eller bedre betingelser på lånet, slik at man kan spare penger på å betjene gjelden. Refinansiering kan være aktuelt for deg dersom du har høye renter på gjelden din, eller dersom du ønsker å samle flere lån i en og samme løsning.

 

Hvordan kan Norsk Refinansiering hjelpe deg?
 

Norsk Refinansiering kan bidra på flere måter dersom du ønsker hjelp til refinansiering av gjeld. Her er noen av de tjenestene vi kan tilby:

 • Identifisering av muligheter for refinansiering: Vi kan hjelpe deg med å undersøke ulike finansieringsløsninger, samt vurdere hvilke av dem som kan være mest hensiktsmessige for din situasjon. Dette kan for eksempel dreie seg om lån fra banker, kredittkort, eller lån fra andre private aktører.

 • Sammenligning av tilbud: Når vi har funnet frem til ulike muligheter for refinansiering, kan vi også hjelpe deg med å sammenligne de ulike tilbudene og vurdere hvilket av dem som er mest fordelaktig. Dette kan innebære å se på rentenivå, lånebeløp, nedbetalingstid og andre faktorer som kan påvirke kostnadene og betingelsene for lånet.

 • Hjelp til søknad: Dersom du ønsker å søke om refinansiering, kan vi også bistå med å fylle ut søknadssskjem uten og andre dokumenter som kreves. Dette kan være en tidskrevende og komplisert prosess, så hjelp fra en profesjonell aktør kan være til stor nytte.

 • Rådgivning og oppfølging: I tillegg til å bistå med selve søknadsprosessen, kan vi også tilby rådgivning og oppfølging underveis i refinansieringsprosessen. Dette kan innebære å gi råd om hvordan du best kan håndtere gjelden din, samt å følge opp deg for å sikre at refinansieringen går så smidig som mulig.

 •  

  Vi har lang erfaring innen refinansiering og kan tilby deg en personlig og profesjonell rådgivning. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre økonomisk handlingsrom og mer oversikt over gjelden din.
   

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansiering av lån, eller lån til gjeld, og usikret gjeld er et alternativ for deg som befinner deg i vanskelige økonomiske problemer med mye usikret gjeld, og som ønsker å få kontroll over dine månedlige kostnader. Refinansiering av boliglån innebærer at man samler dyre kredittkort og forbrukslån i boliglånet med en lavere rente. Dermed får man kun ett lån og én regning å forholde seg til hver måned.
 

Fordeler med refinansiering  

 • Bedre oversikt over din personlige økonomi

 • Lavere månedlige kostnader

 • Én månedlig faktura

 • Bli kvitt betalingsanmerkninger og inkasso

 

Samle gjelden i ett lån - få én faktura

Flere opplever at det er lett å miste kontrollen når man tar opp kredittkort og forbrukslån. Kanskje fikk du en uforventet skattesmell som måtte betales? Kanskje hadde du et oppussingsprosjekt som kostet mer enn anslått? Kanskje kjøleskapet røk og du ikke hadde en buffer til å betale det med? Det er flere grunner til at man tar opp kredittkort og forbrukslån, og det er vanligere blant nordmenn enn man kanskje skulle tro. Kredittkort og forbrukslån kan være en grei midlertidig løsning dersom man har en konkret plan for å betale ned igjen lånet, for eksempel dersom man venter inn penger innen kort tid. Dessverre skjer det ofte at man havner bakpå og risikerer i neste omgang å få restanse på lån.
 
Men usikret gjeld kan bli vanskelig å håndtere dersom man ikke i utgangspunktet hadde råd til å ta opp lånet. Plutselig er kredittrammen trukket opp, og man oppdager at man ikke får betalt ned mer enn minstebeløpet hver måned. På grunn av dyre renter og gebyrer vokser gjelden, og man ser seg nødt til å ta opp et nytt kredittkort for å betale avdrag på det første.
 
Vi har full forståelse for at slike situasjoner kan oppstå, og jobber daglig med å hjelpe personer som har havnet i en ekstra sårbar økonomisk posisjon å komme på rett kjøl igjen. Selv om du har fått nei i andre banker kan det være håp for din personlige økonomi. Vi gir lån når andre banker sier nei.


Det er ikke et hinder for å søke om refinansiering av gjeld at du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Vi samarbeider faktisk med banker som spesialiserer seg i lån for personer med en spesielt vanskelig og utfordrende økonomisk situasjon. Disse bankene kan strekke seg lenger enn ordinære dagligbanker for å finne en løsning tilpasset din situasjon. VI jobber med banker som gir lån når andre banker sier nei.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hvorfor refinansiere gjelden?

Hva er refinansiering? 

Kan jeg søke om refinansiering lån?

Hvordan søker jeg om refinansiering?

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

Hvilke banker samarbeider dere med?

Hvor mye kan jeg refinansiere?

Hvilken rente kan jeg få ved refinansiering lån?

Video om hvordan man stopper lønnstrekk

Mange bruker en refinansiering av gjeld til å stoppe lønnstrekk. Det er veldig ubehagelig å ha lønnstrekk og derfor er det smart å kvitte seg med dette. Dette frigir likviditet til andre regninger, og gir deg tilbake kontrollen over egen økonomi.

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
Camilla

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"Tilbake til toppen

 
topp