Klage


Vi i Norsk Refinansiering AS strekker oss så langt vi kan for at du skal få best mulig kundebehandler hos oss og hos våre saksbehandlere, så vi håper at grunnen til at du er her på denne siden ikke er for å sende inn en klage. Men hvis det er tilfellet, så skal vi selvsagt høre på deg.

Men aller først skal vi spørre deg om du kan gi saksbehandleren eller personen du vil klage på en sjanse til. Våre ansatte gjør det beste de kan i en komplisert arbeidssituasjon, så vi håper du kan gi den saksbehandleren en sjanse til for å rette opp det du måtte være misfornøyd med.

Du finner alle våre saksbehandlere og ansatte her. 

Hvis du fremdeles ønsker å klage direkte til oss, skal vi selvfølgelig lytte til det du har og så. Vi vil først beklage dypt for den ulempe eller skuffelsen du har opplevd hos Norsk Refinansiering AS og vi setter pris på at du har tatt deg tid til å dele dine bekymringer med oss.

For å sikre at vi forstår situasjonen fullt ut, vi vi nøye gjennomgå all relevant informasjon og internt diskutert klagen din. Vi er fast besluttet på å finne en tilfredsstillende løsning på dette klage og som en del av vår innsats for å håndtere din klage ber jeg deg gjøre følgende:

  1. Fyll inn ditt navn, telefonnummer (frivillig) og epost i kontaktskjemaet nedenfor
  2. Skriv en så mye som mulig detaljert beskrivelse av problemet du har opplevd. Få så mye informasjon som mulig om hendelsen, tidspunktet, stedet, involverte personer hos oss, osv.
  3. Last opp eventuelle dokumenter og vedlegg
  4. Huk av for at du ikke er en robot
  5. Send oss skjemaet

Vi forstår at dette ikke kan endre det som allerede har skjedd, men vi ønsker å forsikre deg om at vi tar denne situasjonen på alvor, og vi vil gjøre alt vi kan for å unngå lignende problemer i fremtiden.

Vi er takknemlige for din tålmodighet og forståelse mens vi håndterer denne saken, hvis det er mye informasjon så kan det ta litt tid. Men vi garanterer deg at du får svar, minst innen en måned. Hvis det er noe mer du vil legge til eller hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss når som helst. 

Takk igjen for din tilbakemelding og for at du gir oss muligheten til å forbedre oss. 

 

Kontaktskjema

Gi oss en god beskrivelse her
Du kan laste opp relevante vedlegg her