Hjelp til nedbetaling av gjeld

Det er aldri for sent å rydde opp i økonomien med lån til å betale gjeld

Drømmer du om å bli fri fra dyr gjeld? Da er refinansiering av boliglån en mulig løsning for deg! Ved å samle alle dine eksisterende lån inn i et nytt boliglån, kan du ofte få lavere månedlige betalinger og en lavere rente. Ikke nøl med å søke om boliglån i dag, og ta det første skrittet mot en mer økonomisk fri fremtid.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
16-9-9029

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.
Hjelp til nedbetaling av gjeld - Norsk Refinansiering

Hjelp til nedbetaling av gjeld

Betalingsproblemer kan være en kilde til stor stress og bekymring, spesielt hvis man ikke vet hvordan man skal takle situasjonen. Heldigvis er det mange ting man kan gjøre for å komme seg ut av betalingsproblemer og få en bedre oversikt over økonomien sin.

I denne artikkelen vil vi gi deg noen praktiske råd og tips for å håndtere betalingsproblemer, som inkassosaker og lønnstrekk, på en effektiv måte.

 

Få oversikt over økonomien

Det første du bør gjøre når du opplever gjeldsproblemer er å få en grundig oversikt over økonomien din. Lag en liste over alle inntektene dine, inkludert lønn, pensjon og eventuelle andre kilder til inntekt. Gjør også en liste over alle dine utgifter, inkludert faste utgifter som husleie, strøm og vann, samt mer variable utgifter som mat, transport og fritidsaktiviteter.

Når du har oversikten på plass, vil du enkelt se det du bruker penger på du har tilgjengelig hver måned og hvor mye du bruker på hva. Dette vil gi deg en bedre forståelse for økonomien din og hjelpe deg med å identifisere eventuelle områder der du kan kutte ned på utgifter.

 

Prioriter utgifter

Når du har oversikten over økonomien din, bør du begynne å prioritere dine utgifter. Dette betyr at du bør se på hvilke utgifter som er viktigst å betale og hvilke som kan utsettes eller kuttes helt. For eksempel bør du alltid priorittere å betale husleie, strøm og vann, da disse er nødvendige for å sikre at du har et sted å bo og at du har tilgang til viktige tjenester.

Andre utgifter, som for eksempel mat og transport, kan du kanskje kutte ned på ved å for eksempel spise hjemme oftere eller bruke sykkel istedenfor bil. Jo mer du kutter ned på utgifter, jo mer penger vil du ha tilgjengelig til å betale ned gjelden din.

 

Betal dyreste gjelden først

Når du har prioritert utgiftene dine, bør du fokusere på å betale ned den dyreste gjelden først. Dette inkluderer lån med høye renter. Å søke hjelp og råd fra en økonomisk rådgiver eller en organisasjon er også et godt alternativ.

De vil kunne hjelpe deg med å få en bedre oversikt over økonomien din og gi deg praktiske råd om hvordan du kan håndtere gjelden.
 

Viktig å huske på er at det er viktig å betale regninger og lån i tide for å unngå renter og gebyrer. Det er også lurt å betale de dyreste lånene først, da dette vil bidra til å redusere den totale gjelden din.

Hvis du har gått til inkasso eller en inkassoselskapet du skylder penger har kontaktet deg om gjelden din, er det viktig å ta kontakt med inkassoselskapet så snart som mulig.

De vil kunne gi deg mer informasjon om hvordan du kan løse situasjonen og hva du må gjøre for å unngå at gjelden din vokser. Hvor stor gjelden din er påvirker også saken.

Omstartslån

Du kan også søke om et omstartslån, som er et  lån med inkasso.
Et slik lån vil kunne gi deg lavere rentekostnader, og frigjøre inkasso, betalingsanmerkninger, dyre forbrukslån og kredittkort.

Det er også viktig å finne ut hvor mye du skylder og hvor mye du trenger å betale hver måned for å komme deg ut av gjelden. Dette vil hjelpe deg med å planlegge hvordan du skal betale ned gjelden og sikre at du har nok penger til å betale regninger og lån.

 

Konklusjon

Til slutt, hvis du er i en situasjon hvor du er ute av stand til å betale regninger eller lån, bør du vurdere å søke om å få hjelp til refinansiering av gjeld. Det er mulig å få hjelp fra offentlige eller private organisasjoner som tilbyr støtte til personer med betalingsproblemer. Søk om å få hjelp så snart som mulig, da dette vil bidra til å redusere stresset og bekymringen du opplever.

I alt, håndtering av betalingsproblemer krever planlegging og hardt arbeid, men det er fullt mulig å kvitte seg med gjeld og få kontroll over økonomien igjen.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hvordan betale ned gjeld fortere? 

Hvor kan jeg få hjelp med gjeld? 

Kan banken hjelpe med gjeld? 

Les andre populære artikler:

Mellomfinansiering

Mellomfinansiering

Flytte-boligl%C3%A5n

Flytte boliglån

L%C3%B8nnstrekk

Lønnstrekk

Utleggsbegj%C3%A6ring

Utleggsbegjæring - Hvordan fungerer det

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
Camilla

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"Tilbake til toppen