Kontakt oss

Våre rådgivere har mange års erfaring innen gjeldsrådgivning og refinansiering. Vi ser frem til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat!
    Norsk Refinansiering AS
    Trelastgata 21 
    0191 Oslo

Avdeling Oslo

thibbo
Thibeeshan Selvakumar
Saksbehandler
Kevin%20(1)%20(1)
Kevin Anandan
Saksbehandler
portrett-liggende-4
Joachim Berntsen
Saksbehandler
portrett-liggende-3
Marie Wilberg
Teamleder/Saksbehandler

Avdeling Fredrikstad

Camilla
Camilla Berg Johnsen
Saksbehandler
perhenning
Per Henning Odden
Saksbehandler
portrett-liggende
Lena Maria Olsen
Quality Manager /Teamleder
telefon
980 19 554
KjellRobert
Kjell Robert Linga
Saksbehandler
telefon
415 73 670

Administrasjon og økonomi

Vår avdeling for økonomi og administrasjon
VegardGul
Vegard Gulbrandsen
CFO & Compliance

Midian Technologies

All utvikling og drift av IT skjer via vårt søsterselskap Midian Technologies
david
David Sinclair
CTO

Våre finansielle rådgivere er høyt kvalifiserte eksperter med mange års erfaring i bransjen. De kan hjelpe deg med å søke om lån når andre banker har sagt nei, og tilby deg gode råd og verdifulle tips om hvordan du kan øke sjansene for å få godkjent lånesøknaden din. Før du kontakter våre rådgivere, bør du forberede deg på å gi dem så mye informasjon som mulig om din økonomiske situasjon, slik at de kan tilby deg den best mulige rådgivningen. Dette kan inkludere opplysninger om din inntekt, formue, gjeld og eventuelle lån du allerede har. Det kan også være lurt å ha en oversikt over hva du har forsøkt hos andre banker og hvorfor lånesøknaden din ble avslått.

Våre rådgivere kan også hjelpe deg med å vurdere hvilken type lån som vil være best for deg, avhengig av dine økonomiske forhold og hva du trenger lånet for. De kan tilby deg en rekke ulike lånemuligheter, og hjelpe deg med å velge den som passer best for dine behov. I tillegg kan de gi deg verdifulle råd om hvordan du kan forbedre din økonomiske situasjon for å øke sjansene for å få godkjent lånesøknaden din i fremtiden. Uansett hva du trenger hjelp til, kan våre rådgivere tilby deg profesjonell rådgivning og støtte gjennom hele låneprosessen.

Fyll ut lånesøknad her

Send søknad


Tilbake til toppen

 
toppomoss