Kontakt oss

Våre rådgivere har mange års erfaring innen gjeldsrådgivning og refinansiering. Vi ser frem til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat!
    Norsk Refinansiering AS
    Munkedammsveien 59
    0270 Oslo

Avdeling Oslo

OG7A8779
Thibbo Selvakumar
Senior saksbehandler
OG7A8748
Kevin Anandan
Senior saksbehandler
Manpreet%20Singh%20(3)
Manpreet Singh
Senior saksbehandler
OG7A8740
Marie Wilberg
Senior Saksbehandler

Avdeling Fredrikstad

Camilla%20Berg%20Johnsen
Camilla Berg Johnsen
Senior Saksbehandler
OG7A8757
Per Henning Odden
Senior Saksbehandler
OG7A8727-Enhanced-NR
Lena Maria Olsen
Quality Manager /Teamleder
telefon
980 19 554
OG7A8775
Kjell Robert Linga
Senior Saksbehandler
telefon
415 73 670
Monica
Monica Eliassen
Senior Saksbehandler

Administrasjon og økonomi

Vår avdeling for økonomi og administrasjon
OG7A8746
Vegard Gulbrandsen
CFO & Compliance
Tommy Ruud Norsk refinansiering
Tommy Ruud
Daglig leder

Våre finansielle rådgivere er høyt kvalifiserte eksperter med mange års erfaring i bransjen. De kan hjelpe deg med å søke om lån når andre banker har sagt nei, og tilby deg gode råd og verdifulle tips om hvordan du kan øke sjansene for å få godkjent lånesøknaden din.

Før du kontakter våre rådgivere, bør du forberede deg på å gi dem så mye informasjon som mulig om din økonomiske situasjon, slik at de kan tilby deg den best mulige rådgivningen. Dette kan inkludere opplysninger om din inntekt, formue, gjeld og eventuelle lån du allerede har. Det kan også være lurt å ha en oversikt over hva du har forsøkt hos andre banker og hvorfor lånesøknaden din ble avslått.

Våre rådgivere kan også hjelpe deg med å vurdere hvilken type lån som vil være best for deg, avhengig av dine økonomiske forhold og hva du trenger lånet for. De kan tilby deg en rekke ulike lånemuligheter, og hjelpe deg med å velge den som passer best for dine behov.

I tillegg kan de gi deg verdifulle råd om hvordan du kan forbedre din økonomiske situasjon for å øke sjansene for å få godkjent lånesøknaden din i fremtiden. Uansett hva du trenger hjelp til, kan våre rådgivere tilby deg profesjonell rådgivning og støtte gjennom hele låneprosessen.

Fyll ut lånesøknad her

Send Søknad med Bank ID


Tilbake til toppen

 
toppomoss