chatsimple Lån når andre banker sier nei! - Få lånet ditt godkjent hos oss

Lån når andre banker sier nei

Se hvordan vi kan hjelpe deg med å få lånet ditt godkjent, selv når andre banker sier nei

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Lån når andre banker sier nei - Norsk Refinansiering
Lån når andre banker sier nei - Norsk Refinansieirng

Lån når andre banker sier nei

Søknaden din om et lån har blitt avslått av en bank, og du lurer på hva du skal gjøre videre. Selv om det kan være skuffende å få avslag på et lån, betyr det ikke at du ikke kan få lånet ditt godkjent. Det finnes flere alternativer for deg som søker lån, selv når andre banker sier nei.

Mange banker har strenge kriterier for hvem de vil låne penger til, og det kan være mange grunner til at søknaden din ble avslått. I Norsk Refinansiering er vi eksperter på hva som er grunnen til at banken gir avslag, så snakk gjerne med oss om dette. Søk lån når andre sier nei!

Hva gjør man når man ikke får lån i banken?

Når du har fått en bedre forståelse av hva som førte til avslaget, kan du begynne å undersøke alternative lånekilder. Selv om mange banker kan være strenge i forhold til hvem de vil låne penger til, finnes det mange andre aktører som tilbyr lån til folk med dårlig kreditt eller lave inntekter. Disse aktørene kalles ofte for "spesialbanker", og de kan være en god løsning for deg som trenger et lån, men som ikke oppfyller kravene til en tradisjonell bank.

I Norsk Refinansiering har vi samarbeid med alle disse spesialbankene, som er langt mer fleksible enn ordinære banker. Vi er eksperter på denne typen lån.

Refinansiering av lån, eller lån til gjeld, og usikret gjeld er et alternativ for deg som befinner deg i vanskelige økonomiske problemer med mye usikret gjeld, og som ønsker å få kontroll over dine månedlige kostnader. Refinansiering av boliglån innebærer at man samler dyre kredittkort og forbrukslån i egen bolig med en lavere rente. Dermed får man kun ett lån og én regning å forholde seg til hver måned.

Som du kan se, finnes det flere alternativer for deg som søker lån, selv når andre banker sier nei. Det kan være lurt å undersøke alle alternativene nøye, sammenligne ulike tilbud, og lese vilkårene nøye før du søker om et lån. På denne måten kan du finne det beste lånet for deg, og få lånet ditt godkjent selv om du ikke oppfyller kravene til en tradisjonell bank.
 

Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Kan hvem som helst ta opp lån hos en bank?

Det er ikke slik at hvem som helst kan få lån hos en bank. Det avhenger av en rekke faktorer, og det kan være lurt å undersøke kravene til bankene nøye før du søker om et lån. Hvis du ikke oppfyller kravene til en bank, trenger ikke det å bety at alle banker tenker likt.

I Norsk Refinansiering har vi god oversikt over de forskjellige bankenes rutiner og kredittregler, så ta gjerne kontakt. Det er bedre enn å utforske mulighetene på egenhånd.

Kan hvem som helst ta opp lån hos en bank? - Norsk Refinansiering

Hvorfor får jeg avslag på lån?

Det er mange grunner til at man får avslag på lån. Det som er viktig å huske på er at alle bankene i Norge tenker forskjellig i vurderingen av lånesøknader. Det gjør at det kan være en helt unik grunn til at din bank sier nei.

Derfor er det alltid smart å snakke med en agent som Norsk Refinansiering, fordi vi har avtaler med flere banker. De bankene vi har avtale med er også de mest fleksible bankene i landet.

 

Noen årsaker som går i avslagene fra ordinære banker er disse;

 1. Dårlig kredittscore

  En dårlig kredittscore kan være en indikasjon på at du ikke har en god historie med å betjene lån og kan derfor være en risiko for långiveren.

 2. For lav inntekt for å betjene lånet - eller mangel på fast inntekt

  Har du fått avslag på en lav inntekt kan det gjøre at det blit vanskeligere for deg å betjene lånet, og långiveren kan være bekymret for at du ikke vil ha nok penger til å betale tilbake lånet ditt.

 3. Gjeldsgrad over 5 ganger inntekten

  En høy gjeld fører ofte til høy gjeldsgrad innebærer at du har mye gjeld i forhold til inntektene dine, noe som kan gjøre det vanskeligere for deg å betjene lånet. Da gir bankene ofte avslag, hvis de er usikekr på om du klarer å betjene lånet.

 4. Manglende sikkerhet for lånet

  En bank kan kreve at du stiller sikkerhet for lånet, for eksempel i form av en eiendom eller andre verdier. Hvis du ikke har noen slike eiendeler, er det vanskeligere for banken å innvilge lånet.

 5. Historie med mislighold og betalingsanmerkninger

  Hvis du har en historie med å misligholdte lån, ubetalt restskatt, inkasso eller lønnstrekk, kan banken være bekymret for at du ikke vil være i stand til å betale tilbake lånet, og kan derfor gi deg avslag. I disse tilfellene kan du søke om huslån med betalingsanmerkning og da får du ryddet opp ibetalingsanmerkninger, inkassosaker og lignende.

 6. For høy alder

  Det er vanligvis ingen aldersgrense for å kunne søke om et lån, men å ta opp lån som pensjonist kan være utfordrende. långiveren kan ta hensyn til din alder ved vurderingen av lånesøknaden din, for eksempel ved å se på forventet løpetid for lånet og din forventede levetid. Hvis långiveren vurderer at det er en høy risiko for at du ikke vil kunne betale tilbake lånet før du går av med pensjon eller dør, kan du få avslag på lånesøknaden din.
   
 7. Mellomfinansiering

  Når man kjøper og selger bolig trenger man mellomfinansiering. Disse lånene må ofte strekkes lenger, og det er ofte ordinære banker negative til.

 

Kan man få lån med anmerkning? - Norsk Refinansiering

Kan man få lån med anmerkning?

Ja, det er mulig å få lån med betalingsanmerkning i din kredittsjekk. En anmerkning er en gjeld eller skyldighet som ikke er betalt i tide, og den kan påvirke din kredittscore og din evne til å få lån hos en bank.

Selv om en anmerkning kan gjøre det vanskeligere for deg å få lån hos en bank, betyr det ikke at det er umulig. Heldigvis finnes banker som kan være en løsning for deg, selv om du har en anmerkning.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Kan jeg søke om lån når andre banker sier nei?

Hvordan søker jeg om lån?

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

Hvilke banker samarbeider dere med?

Hvilken rente kan jeg få?

16-9-8846

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
Camilla

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.


Tilbake til toppen

 
topp