chatsimple Hva er inkasso og hvordan blir du kvitt det med inkassolån?

Hva er inkasso og hvordan bli kvitt det?

Har du inkassosaker, og lurer på hvordan du blir kvitt de? Lån med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har fått inkassovarsel eller betalingsanmerkninger. Ta kontakt i dag.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
Søk lån med anmerkning hos Norsk Refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.

Hva er inkasso?

Inkasso betyr å kreve inn penger for ubetalte regninger. Pengene kan kreves inn av et inkassobyrå eller av den du skylder penger (såkalt egeninkasso). 

Inkassosaker er faktisk ikke så uvanlig som man kanskje tror. Veldig mange av oss har glemt å betale regningene i nettbanken.
 

Er det farlig å få inkasso?

Nei, det er ikke farlig å gå inkasso. Likevel er det flere negative konsekvenser av å ha ha en sak til inkasso, blant annet rettslig inkasso, betalingsanmerkninger, vanskeligheter med kredittverdighet med mer. Vi gir deg gjerne hjelp til nedbetaling av gjeld.
 

Fra inkasso til betalingsanmerkninger

Inkassosaker kan føre til at man får en sak registrert betalingsanmerkninger på deg i kredittopplysningssystemer.

Saken sendes til inkasso når inkassovarselet er sendt, og minst 14 dagers betalingsfrist er utløpt. Inkassovarsel og betalingsoppfordring er derfor viktig å betale, slik at ikke kravet gjelder.

Det kan igjen føre til at du kan få avslag på lånesøknader eller ved opprettelse av abonnementstjenester som innebærer en form for kreditt fra tjenesteyterens side (kjøp på avbetaling, strøm- eller telefonabonnement).

Dersom du eier eiendeler, kan den du skylder også få til å sende en begjæring om tvangsdekning, for å få dekt det utestående kravet.
 

Høye renter og inkassosalærer

Det blir fort høye kostnader knyttet til inkassosaker. Jo raskere du får fjerne inkassosakene, jo bedre. Det er smart å ta grep å flytte lånet til annen bank.

Vi har lang erfaring med inkassosaker, og vet hvilke steg som bør tas for å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg.

Det kan være flere grunner til at du ikke får betalt regningene dine ved forfall og at derfor får inkassovarsel og lønnstrekk.

Kanskje du har du tatt opp nye kreditter og lån for å betale ned gammel moro, og så havnet i økonomiske problemer?

Har du lønnstrekk er dette meget ubehagelig og vi har derfor skrevet et innlegg om hvordan stoppe lønnstrekk.

Det finnes fortsatt muligheter for lån selv om du har fått inkassovarsel. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån for personer som har havnet i en vrien økonomisk situasjon. En økonomisk situasjon som kan ha medført flere saker hos inkassoselskapene. Vi samarbeider med banker som kan strekke seg litt lenger enn ordinære banker for å få økonomien din på rett kjøl.

Ikke bare er lån en mulighet, men ved refinansiering med sikkerhet i bolig vil sakene dine fra inkassoselskaper kunne gjøres opp slik at økonomien din kan friskmeldes helt. Vi gir lån når andre banker sier nei. Vi ønsker å gi deg hjelp til refinansiering av gjeld.

Ofte stilte spørsmål om inkasso (FAQ):

Kan jeg få lån med inkasso? 

Hvilken rente kan jeg få på lån med inkasso? 

Hvem kan søke om lån med inkasso? Tilbake til toppen

 
topp