Inkasso gjeld - samle kreditter og gjeld med sikkerhet i bolig

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Har du inkasso? Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har fått inkassovarsel eller betalingsanmerkninger. Ta kontakt i dag.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
radgivere-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper våre kunder med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder. Ta kontakt med oss i dag. Ta kontak få mindre økonomiske bekymringer.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Toftes gate 56B, 0552 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238
Det finnes håp - selv med inkasso gjeld

Vi har forståelse for at vanskelige situasjoner kan oppstå

 

Har du inkasso? 

Det kan være flere grunner til at du ikke får betalt regningene dine ved forfall og at derfor får inkassovarsel og lønnstrekk. Kanskje du har du tatt opp nye kreditter og lån for å betale ned gammel moro, og så havnet i økonomiske problemer? Kanskje har du mistet kontrollen over dine stadig voksende, usikrede lån? Kanskje har du rett og slett ikke lenger evne til å betale alle dine regninger ved forfall fordi økonomien ikke strekker til? Kanskje har du utviklet postkasseskrekk på grunn av dine betalingspåminnelser og dine varsler om inkasso du ikke tør å åpne? Det er faktisk ikke unormalt å ha regninger som går til inkasso. Det er langt flere enn hva du kanskje tror som har saker hos inkassoselskapene.


Få økonomien på rett spor, selv med inkasso

Det finnes fortsatt muligheter for lån selv om du har fått inkassovarsel. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med inkasso for personer som har havnet i en vrien økonomisk situasjon. En økonomisk situasjon som kan ha medført flere saker hos inkassoselskapene. Vi samarbeider med banker som kan strekke seg litt lenger enn ordinære banker for å få økonomien din på rett kjøl. Det til tross for at du kanskje har både saker om inkassovarsler og betalingsanmerkninger. Ikke bare er lån med inkasso en mulighet, men ved refinansiering med sikkerhet i bolig vil sakene dine fra inkassoselskaper kunne gjøres opp slik at økonomien din kan friskmeldes helt.

 

Ved lån med inkasso samles all usikret gjeld, dine kreditter og dine utestående fordringer i et stort lån, slik at kreditorenes krav blir innfridd og sakene dine hos inkassoselskaper og dine betalingsanmerkninger kan slettes.


Fordeler ved refinansiering med inkasso

Det er flere fordeler med å refinansiere, med et lån til gjeld, dine kreditter og gjeld med sikkerhet i bolig. Den mest åpenbare fordelen med midligholdt gjeld er nok at du får ryddet opp i din personlige økonomi og innfridd dine utestående krav til kreditorer. Da kan dine betalingsanmerkninger og dine saker hos inkassoselskaper slettes, og økonomien din kan friskmeldes.
 
En annen fordel ved lån med sikkerhet i bolig med betalingsanmekrning er at du får bedre oversikt over din personlige økonomi. Ved å samle dine kreditter og dine smålån i ett større lån, får du én månedlig regning å forholde deg til. Du trenger ikke lenger å uroe deg for at det kommer uventede regninger i postkassen eller for at du har glemt en betaling en måned. Det blir enklere for deg å ta avgjørelser om din private økonomi, for eksempel om du har mulighet til å betale mer ned på lånet ditt enkelte måneder.
 
I tillegg vil det å samle alt i et lån og betale ut dine inkassosaker gi deg lavere månedlige kostnader. Foruten en merkbart lavere rente sammenlignet med gjennomsnittsrentene på dine ordinære forbrukslån og dine kredittkort, vil du slippe flere månedlige gebyrer. Hvem vet; kanskje blir inkassosakene dine faktisk en redning ut av uføret? Uansett er vi klare til å hjelpe deg. Det er ikke så håpløst som du kanskje tror, men det viktigste du må gjøre er å ta første skritt, nemlig å kontakte oss så kan vi starte prosessen sammen med deg. Når du har gjort det, kan vi vise deg veien ut av inkassohelvette.

Ofte stilte spørsmål om inkasso

Hva er inkasso?

Hva er prosessen i inkasso?

Kan jeg få lån med inkasso?

Hvilken rente kan jeg få på lån med inkasso?

Hvem kan søke om lån med inkasso?

Hvordan søker jeg om lån med inkasso?

Hva skjer når lånet er utbetalt? Tilbake til toppen

 
topp