Inkasso - samle kreditter og gjeld med sikkerhet i bolig

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra tradisjonelle banker

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Har du inkasso? Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.


Skjemaet har 4 enkle steg, og tar 3 minutter å fylle ut

 

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
kraftbank.no
bluestep-logo
bluestep.no
instabank-v3
instabank.no
mybank-logo
mybank.no
svea-logo
svea.com
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
radgivere-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Toftes gate 56B, 0552 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238
Det finnes håp - selv med inkasso
breddebilde-norsk-refinansiering-1
Vi har forståelse for at vanskelige situasjoner kan oppstå


Har du inkasso? 

Det kan være flere grunner til at du ikke får betalt regningene sine ved forfall og at saker går til inkasso. Kanskje du har du tatt opp nye kreditter og lån for å betale ned gammel moro? Kanskje har du mistet kontrollen over din stadig voksende, usikrede gjeld? Kanskje har du rett og slett ikke lenger evne til å betale alle regninger ved forfall fordi økonomien ikke strekker til? Kanskje har du utviklet postkasseskrekk på grunn av betalingspåminnelser og varsler om inkasso du ikke tør å åpne? Det er faktisk ikke unormalt å ha regninger som går til inkasso. Det er langt flere enn hva du kanskje tror som har saker med inkasso.


Få økonomien på rett spor, selv med inkasso

Det finnes fortsatt muligheter for lån med inkasso. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med inkasso for personer som har havnet i en vrien økonomisk situasjon. En økonomisk situasjon som kan ha medført flere saker om inkasso. Vi samarbeider med banker som kan strekke seg litt lenger enn ordinære banker for å få økonomien din på rett kjøl. Det til tross for at du kanskje har både saker om inkasso og betalingsanmerkninger. Ikke bare er lån med inkasso en mulighet, men ved refinansiering med sikkerhet i bolig vil sakene om inkasso kunne gjøres opp slik at økonomien din kan friskmeldes helt.
 
Ved lån med inkasso samles all usikret gjeld, kreditter og utestående fordringer i et stort lån, slik at kreditorenes krav blir innfridd og sakene om inkasso og betalingsanmerkninger kan slettes.


Fordeler ved refinansiering med inkasso

Det er flere fordeler med å refinansiere kreditter og gjeld med sikkerhet i bolig. Den mest åpenbare fordelen ved lån med inkasso er nok at du får ryddet opp i din personlige økonomi og innfridd utestående krav til kreditorer. Da kan betalingsanmerkninger og saker om inkasso slettes, og økonomien din kan friskmeldes.
 
En annen fordel ved lån med inkasso er at du får bedre oversikt over din personlige økonomi. Ved å samle kreditter og smålån i ett større lån, får du én månedlig regning å forholde deg til. Du trenger ikke lenger å uroe deg for at det kommer uventede regninger i postkassen eller for at du har glemt en betaling en måned. Det blir enklere for deg å ta avgjørelser om din private økonomi, for eksempel om du har mulighet til å betale mer ned på lånet ditt enkelte måneder.
 
I tillegg vil det å samle alt i et lån med inkasso gi deg lavere månedlige kostnader. Foruten en merkbart lavere rente sammenlignet med gjennomsnittsrentene på ordinære forbrukslån og kredittkort, vil du slippe flere månedlige gebyrer. Hvem vet; kanskje blir sakene om inkasso faktisk en redning ut av uføret? Uansett er vi klare til å hjelpe deg. Det er ikke så håpløst som du kanskje tror, men det viktigste du må gjøre er å ta første skritt, nemlig å kontakte oss med sakene dine om inkasso. Når du har gjort det, kan vi vise deg veien ut av inkasso.
 

Ofte stilte spørsmål om inkasso

Hva er inkasso?
Hva er prosessen i inkasso?
Kan jeg få lån med inkasso?
Hvilken rente kan jeg få på lån med inkasso?
Hvem kan søke om lån med inkasso?
Hvordan søker jeg om lån med inkasso?
Hva skjer når lånet er utbetalt? 
Kan jeg få lån med inkasso?


Tilbake til toppen