Hyttelån- lån til hytte med sikkerhet

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Drømmer du om å eie din egen hytte? Ta opp et hyttelån hos oss, og få muligheten til å realisere drømmen! Søk om hyttelån i dag, og ta et steg nærmere din egen hytte!

Hyttelån er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i hytte, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
Hyttelån - lån til hytte

Hyttelån- lån til hytte med sikkerhet

Hva er et hyttelån?

Et hyttelån er en type lån som er designet for å finansiere kjøp eller oppussing av en hytte. Som med andre typer lån, vil du som låntaker bli pålagt å betale tilbake lånet med renter over en periode på flere år.

En av de største fordelene ved et hyttelån er at det gir deg muligheten til å eie en hytte uten å måtte betale hele kjøpesummen med en gang. Dette kan være en god løsning for deg som ønsker å nyte friheten og freden ved å eie en hytte, men som ikke har økonomien til å kjøpe en outright.

 

Hvor mye kan du låne til hytte?

Hvor mye du kan få avhenger av en rekke faktorer, som din økonomiske situasjon og din kredittverdighet. I tillegg påvirker det hva slags hytte du ønsker å kjøpe. Ønsker du å vite hvilken kjøpesum du kvalifiserer til, er det supert om du tar kontakt og sender inn en hyttelånssøknad. Det å få lån med sikkerhet i hytten gjør ofte at beløpet kan strekkes lenger, fordi banken tar del i hele prosessen og får god sikkerhet.
 

Hvor mye egenkapital for å kjøpe hytte?

Det er ingen fast regel for hvor mye egenkapital du må ha for å kjøpe en hytte. I de fleste ordinære banker, er regelen at du får 60& belåningsgrad. Dette betyr at du må ha 40% av kjøpesummen i egenkapital, i tillegg til omkostninger som dokumentavgift

 Dette avhenger av flere faktorer, som prisen på hytta, din økonomiske situasjon og bankens vurdering av din kredittverdighet. Generelt sett vil det imidlertid være lurt å ha så mye egenkapital som mulig, da dette kan bidra til å gjøre lånet ditt mer attraktivt for banken og kanskje føre til en bedre rente.

Likevel er det ikke altid man har så mye egenkapital, og da jobber vi med banker som gir lån når andre banker sier nei.

Dersom hytta ligger i et attraktivt område, kan du få 75% belåning på hytta. Det betyr at du må ha 25% egenkapital for å kjøpe en hytte.

 

Hvordan kjøpe hytte uten egenkapital?

En mulig løsning for å kjøpe en hytte uten egenkapital, er å søke om et lån med en annen person som har egenkapital. På denne måten kan dere dele kostnadene ved kjøpet, og den personen med egenkapital kan bidra med en del av finansieringen. Dette kan gjøre lånet mer attraktivt for banken, og kan gi bedre vilkår.

En annen mulighet er å søke om et lån med sikkerhet i en annen eiendom du eier. Dersom du har en bolig eller annen eiendom som du kan stille som sikkerhet for lånet, kan dette gjøre det enklere for banken å godta lånet ditt uten egenkapital. Dette kan også føre til bedre vilkår på lånet ditt.

I Norsk Refinansiering er vi svært løsningsorienterte i forhold til hvordan du kan finansiere hyttekjøpet. Ta kontakt i dag.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva koster et hyttelån?

Hvilken sikkerhet kreves for lånet?

Hvilke dokumenter trenger jeg for å søke?

Hvilken rente er det på hyttelån?

gruppebilde-norsk-refinansiering-3

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i hytte. Vi hjelper deg som har fått nei fra banken din, og stiller opp selv om du har inkassosaker, betalingsanmerkninger eller lønnstrekk.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg


Tilbake til toppen

 
topp