Søk refinansiering idag

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Har du vurdert å samle dyr forbruksgjeld og kredittkort i boliglånet, men fått avslag i dagligbankene? 

Det kan være flere grunner til at man får avslag på sin søknad om refinansiering, for eksempel løpende inkassosaker og betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
resurs-logo-hvit
gruppebilde-norsk-refinansiering-5

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Søk refinansiering. Du har ingenting å tape
Vi i Norsk Refinansiering vet at det kan være tøft å få nei fra bankene. Men selv om det virker håpløst, kan det være håp for din økonomi likevel. Vi tok en prat med vår erfarne rådgiver med lang fartstid i finansbransjen, Bjørn-Erik Hertzberg om refinansiering.


I følge ham er første steget til en friskmeldt økonomi: «Søk refinansiering. Du har ingenting å tape».


Det som skiller oss i Norsk Refinansiering fra andre på markedet er at vi jobber med banker som strekker seg lengre enn andre typiske dagligbanker gjør, for å kunne hjelpe deg med å søke om refinansiering. Der andre banker sier nei er våre samarbeidspartnere villige til å ta økt risiko for å bistå deg med å komme på rett kjøl og slippe økonomiske problemer. Vi samarbeider med de fremste bankene i Norge på lån til gjeld, og disse bankene har ekspertise i å hjelpe mennesker i en særdeles vanskelig økonomisk situasjon, altså mennesker med inkasso, betalingsanmerkninger og andre utfordringer.


Vår anbefaling: søk refinansiering

Det er mange grunner til å vurdere å søke om refinansiering av boliglån, i følge vår erfarne rådgiver med lang fartstid i sektoren, Bjørn-Erik Hertzberg. Å samle all kredittgjeld og forbruksgjeld uten sikkerhet i et større lån vil kunne gi deg bedre oversikt over din egen økonomi. Det kan være vanskelig å holde kontroll når mange forskjellige regninger strømmer inn hver måned. Når man refinansierer får man plutselig kun ett lån å forholde seg til, og altså også kun én faktura hver måned. Det blir dermed ingen skumle overraskelser i postkassen uten at du vet om det. Derfor er anbefalingen fra rådgiver Bjørn-Erik Hertzberg i Norsk Refinansiering tydelig: «Søk refinansiering i dag. Man har definitivt ingenting å tape på å se om det kan finnes en mulighet for å refinansiere. Prosessen er kostnadsfri og uforpliktende.». Lån med sikkerhet i bolig med betalingsanmerkning er en glimrende løsning.

I følge Hertzberg vil refinansiering også være en god løsning om man har inkassosaker eller betalingsanmerkninger. «Dersom du er i en situasjon hvor du har fått betalingsanmerkninger eller inkassosaker, vil refinansiering medføre at du får innfridd de usikrede kravene mot deg, slik at inkassosakene og betalingsanmerkningene kan slettes for godt. For mange innebærer dette en ny økonomisk start.» Rådgiveren har selv vært vitne til at personer har fått en helt annen økonomisk hverdag etter refinansiering, og skulle selv ønske at flere var klar over mulighetene som ligger i refinansiering. «Noen kan nok bli skremt av tanken på å få hjelp med noe så sårbart som personlig økonomi, men i realiteten er det ofte hjelp utenifra som skal til for å unngå at boligen blir tvangssolgt», sier Hertzberg. Er du i en prosess med tvangssalg kan du lese om hva skjer når boligen blir tvangssolgt. «Min oppfordring til alle som er i tvil er klar: søk refinansiering. Man har ingenting å tape. Faktisk har man mer å tape på å vente, for rentene løper daglig.»

Det største argumentet for å søke om refinansiering er i følge Hertzberg kanskje det faktum at man kan spare tusener i måneden på å samle alt i ett lån. «Det er i grunnen ganske enkel matte. Når man flytter kredittkort med en gjennomsnittsrente på 22-25% og forbrukslån med en snittrente på 15% til et lån med en betydelig lavere rente taler regnestykket for seg selv. Våre kunder har spart titusener i måneden på å ha samlet gjelden.»

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er renten høyere på spesiallån enn vanlige boliglån?
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg


Tilbake til toppen