Camilla Berg Johnsen - Senior rådgiver i Norsk Refinansiering

Camilla Berg Johnsen Senior saksbehandler i Norsk Refinansiering

Bakgrunn om Camilla Berg Johnsen

Camilla Berg Johnsen startet som senior saksbehandler i Norsk Refinansiering i august 2021, hun har gjennom disse årene vist stor empati og vilje til å løse de sakene hun står ovenfor.

Hun har opparbeidet seg bred erfaring innenfor bransjen, og har tidligere jobbet i avdelingen Customer Service og senere som Collections Specialist i Bluestep Bank.

Erfaringen er spesielt relevant, ettersom Camilla nå jobber med samme kundegruppe. Bluestep Bank er også en av våre samarbeidende banker, noe som gir Camilla en unik forståelse om nisjebankene for omstartslån.

Hun anerkjent for blant annet kundeservice og finansrådgivning.

Hun har også tidligere vært Business Student ved Griffith University i Brisbane, Australia. Der tok hun hovedfag i International Business & Human Resource Management.

Camilla Berg Johnsen sine ekspertområder

Camilla har gjennom mange år i bransjen opparbeidet seg ekspertise på flere områder. Spesielt brenner hun for lønnstrekk, tvangssalg og omstartslån, fordi hun kan hjelpe personer i en sårbar situasjon.

Omstartslån

Camilla Berg Johnsen er en fremstående ekspert innen omstartslån, en finansieringsløsning designet for å hjelpe personer og familier med økonomiske utfordringer til å komme seg på beina igjen.

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på Omstartslån

Lønnstrekk

Camilla Berg Johnsen er en anerkjent ekspert på området lønnstrekk og har arbeidet i mange år med å hjelpe enkeltpersoner med å navigere ut av den vanskelige situasjonen md å være i lønnstrekk.

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på lønnstrekk

Stoppe tvangssalg

Camilla Berg Johnsen er en anerkjent ekspert på å stoppe tvangssalg, en prosess som ofte innebærer både juridiske og økonomiske utfordringer. Hun har hjulpet mange med å hindre tvangssalg av bolig.

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på Tvangssalg

Kundeanmeldelser av Camilla Berg Johnsen

Sjekk ut de andre innholdsprodusentene for Norsk Refinansiering


Tilbake til toppen

 
topp
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.