chatsimple Vi hjelper med lån med inkasso, søk inkassolån i dag!

Få lån med inkasso: Slik kan du refinansiere gjelden din

Har du inkasso? Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
16-9-red-9029-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper hjelpe deg med å få gjort om en vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30

Få lån med inkasso: Slik kan du refinansiere gjelden din

Det er mulig å få økonomien på rett spor selv med inkasso 

 

Har du inkasso?  

Det kan være flere grunner til at man ikke får betalt regningene sine ved forfall, og havner i økonomiske problemer. Kanskje du har du tatt opp nye kreditter og lån for å betale ned gammel moro. Kanskje har du mistet kontrollen over din stadig voksende usikrede gjeld.

Kanskje har du rett og slett ikke lenger evne til å betale alle regninger ved forfall, fordi økonomien ikke strekker til. Kanskje har du utviklet postkasseskrekk på grunn av betalingspåminnelser og inkassovarsel du ikke tør å åpne. Uansett hvorfor man ikke har betalt sine forpliktelser i tide, er det ikke unormalt at regninger går til inkasso og lønnstrekk.
 

Det finnes muligheter

Det finnes likevel muligheter for lån til gjeld med inkasso. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med inkasso for personer som har havnet i en vrien økonomisk situasjon og følgelig har inkassosaker på seg.

Vi samarbeider med banker som gir lån når andre banker sier nei og kan strekke seg litt lenger enn ordinære banker for å få økonomien din på rett kjøl, selv om du har både aktiv inkassosak og betalingsanmerkninger. Vi jobber med banker som gir lån med betalingsanmerkning.

Ikke bare er lån med inkasso en mulighet, men ved refinansiering av boliglån vil inkassosakene dine gjøres opp slik at økonomien din kan friskmeldes helt.
 
Ved lån med inkasso samles all usikret gjeld, kredittkort og utestående fordringer i et stort lån hos en bank, slik at kreditorenes krav blir innfridd og inkassosaker og betalingsanmerkninger kan slettes

Hva er inkasso?

Inkasso er betegnelsen på prosessen hvor en kreditor krever inn utestående krav fra en skyldner. Som regel vil inkasso håndterers av et eksternt inkassobyrå, men kan også håndteres av kreditoren selv. Inkasso er dessverre normalt forbundet med høye kostnader i form av forsinkelsesrenter og salæravgifter som løper mens inkassosaken pågår.

Inkassoløpet

Inkassosaker kan føre til at det kan bli registrert betalingsanmerkninger på deg i kredittopplysningssystemer, som igjen kan føre til at du kan få avslag på lånesøknader eller ved opprettelse av abonnementstjenester som innebærer en form for kreditt fra tjenesteyterens side (kjøp på avbetaling, strøm- eller telefonabonnement).

Inkassosaker kan gå videre i inkassoløpet, og føre til lønnstrekk og tvangssalg. Er du i en slik situasjon anbefaler vi i ta kontakt fordi Norsk Refinansiering tilbyr gratis hjelp til å unngå tvangssalg.

Inkasso vs betalingsanmerkning

Merk at en inkassosak i seg selv ikke automatisk innebærer at du får en betalingsanmerkning registrert på deg. Betalingsanmerkning skjer som følge av at det har blitt tatt rettslige skritt for å få innkrevd en betaling.

Betalingsanmerkninger og inkasso er dermed tett knyttet sammen. Har man inkassosaker bør man derfor søke om et omstartslån for å få ryddet opp.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Er det mulig å få lån med inkasso? 

Hvilken rente kan jeg få på lån med inkasso? 

Hvem kan søke om lån med inkasso? 

Er det farlig å få en inkasso? 

Finnes det banker som innvilger lån med betalingsanmerkning? 

Hva er fordelene ved lån med inkasso?

Hvordan søker jeg om lån med inkasso?

Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
Lån med inkasso med Norsk Refnansiering

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"Tilbake til toppen

 
topp
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.