Lån med inkasso

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra tradisjonelle banker

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Har du inkasso? Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.


Skjemaet har 4 enkle steg, og tar 3 minutter å fylle ut

 

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
kraftbank.no
bluestep-logo
bluestep.no
instabank-v3
instabank.no
mybank-logo
mybank.no
svea-logo
svea.com
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
radgivere-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Toftes gate 56B, 0552 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238
Lån med inkasso
Det er mulig å få økonomien på rett spor selv med inkasso 


Har du inkasso?  

Det kan være flere grunner til at man ikke får betalt regningene sine ved forfall. Kanskje du har du tatt opp nye kreditter og lån for å betale ned gammel moro. Kanskje har du mistet kontrollen over din stadig voksende usikrede gjeld.  Kanskje har du rett og slett ikke lenger evne til å betale alle regninger ved forfall, fordi økonomien ikke strekker til. Kanskje har du utviklet postkasseskrekk på grunn av betalingspåminnelser og inkassovarsler du ikke tør å åpne. Uansett hvorfor man ikke har betalt sine forpliktelser i tide, er det ikke unormalt at regninger går til inkasso.
 
 
Det finnes likevel muligheter for lån med inkasso. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med inkasso for personer som har havnet i en vrien økonomisk situasjon og følgelig har inkassosaker på seg. Vi samarbeider med banker som kan strekke seg litt lenger enn ordinære banker for å få økonomien din på rett kjøl, selv om du har både inkassosaker og betalingsanmerkninger. Ikke bare er lån med inkasso en mulighet, men ved refinansiering med sikkerhet i bolig vil inkassosakene dine gjøres opp slik at økonomien din kan friskmeldes helt.
 
Ved lån med inkasso samles all usikret gjeld, kreditter og utestående fordringer i et stort lån, slik at kreditorenes krav blir innfridd og inkassosaker og betalingsanmerkninger kan slettes


Hva er inkasso?

Inkasso er betegnelsen på prosessen hvor en kreditor krever inn utestående krav fra en skyldner. Som regel vil inkasso håndterers av et eksternt inkassobyrå, men kan også håndteres av kreditoren selv. Inkasso er dessverre normalt forbundet med høye kostnader i form av forsinkelsesrenter og salæravgifter som løper mens inkassosaken pågår.
 
Inkassosaker kan føre til at det kan bli registrert betalingsanmerkninger på deg i kredittopplysningssystemer, som igjen kan føre til at du kan få avslag på lånesøknader eller ved opprettelse av abonnementstjenester som innebærer en form for kreditt fra tjenesteyterens side (kjøp på avbetaling, strøm- eller telefonabonnement). Merk at en inkassosak i seg selv ikke automatisk innebærer at du får en betalingsanmerkning registrert på deg. Betalingsanmerkning skjer som følge av at det har blitt tatt rettslige skritt for å få innkrevd en betaling. Betalingsanmerkninger og inkasso er dermed tett knyttet sammen.

Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å få lån med inkasso? 
Hvem kan søke om lån med inkasso?  
Hva er fordelene ved lån med inkasso?
Hvordan søker jeg om lån med inkasso?


Tilbake til toppen