Kredittkort – kortsiktig gjeld som kan bli dyr

Har du gjeld fra kredittkort? Det kan fort bli dyrt hvis det ikke nedbetales relativt raskt. Refinansiering av gjeld fra kredittkort kan være en god løsning for å komme ut av uføret.

Kredittkort kan være en fin mellomløsning for finansiering i en kortsiktig periode. Blir det derimot for store beløp som må innbetales hver måned, kan kredittkort raskt bli dyrt.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30

Kredittkort er et dyrt lån

Kredittkort er svært utbredt i Norge. De aller fleste av oss har et kredittkort i bakhånd som vi kan kjøpe varer med når vi ikke har tilstrekkelig penger på bankkonto. Eller vi vet at det snart kommer mer penger på konto, men ønsker å gjennomføre kjøpet nå.


Når du bruker kredittkort tilsier det at du i praksis tar opp et lite lån for å betale en vare eller tjeneste som du ikke har råd til der og da. Lånet er rentefritt de første 30 dagene (noen ganger inntil 50 dager), deretter påløper det renter. Rentene på kredittkort er ofte svært mye høyere enn rentene på «vanlige» banklån fordi det er forbundet større risiko ved denne type «lån». Det er større risiko forbundet ved å «låne ut» penger via kredittkort, fordi vi bruker kredittkort i situasjoner der vi ikke har penger til å betale for oss umiddelbart. Bankene bak kredittkortet har ingen garanti for at vi kommer til å kunne betale for oss i ettertid, derfor vil rentene være høyere. Fordi rentene er høye lønner det seg stort sett alltid å samle lån på et sted.


Gjeld fra kredittkort vokser raskt

Gjeld fra kredittkort vokser raskt. Det er derfor viktig å forsøke å få kontroll over denne gjelden så raskt som mulig slik at man ikke havner i økonomiske problemer. Jo eldre gjelden er, jo større blir den. Og den vokser for hver forfallsdato hvis du ikke er i stand til å nedbetale mer enn minstebeløpet. Derfor er refinansiering av gjeld fra kredittkort et godt økonomisk grep å ta. Med lån til gjeld fra kredittkort vil den dyre kredittkortgjelden din kunne nedbetales med én gang av en av våre samarbeidsbanker. Deretter får du kun én faktura å forholde deg i måneden. Den store oppsiden i refinansiering av boliglån og gjeld fra kredittkort er at renten fra våre samarbeidsbanker generelt ligger på halvparten av renten selskapene bak kredittkort har. Noen ganger kan vi faktisk tilby en rente som er enda lavere enn det igjen. Her er det med andre ord penger å spare, og du kan raskere bli kvitt all gjeld og lån. Vi jobber med banker som gir lån når andre banker sier nei.

Kredittkort - Norsk Refinansiering

Les andre populære artikler:

Mellomfinansiering

Mellomfinansiering

Flytte-boligl%C3%A5n

Flytte boliglån

L%C3%B8nnstrekk

Lønnstrekk

Utleggsbegj%C3%A6ring

Utleggsbegjæring - Hvordan fungerer det

Ofte stilte spørsmål om kredittkort (FAQ):

Hva er kredittkort?
Jo flere kredittkort – jo mer uoversiktlig økonomi
Hva er vanlig rente på kredittkort?
Hva er viktig å tenke på hvis du skal bestille kredittkort?
Hva er fordeler og ulemper ved kredittkort?
Er det gratis å få kredittkort?


Tilbake til toppen

 
topp
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.