Kredittkort – kortsiktig gjeld som kan bli dyr

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra tradisjonelle banker

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Har du gjeld fra kredittkort? Det kan fort bli dyrt hvis det ikke nedbetales relativt raskt. Refinansiering av gjeld fra kredittkort kan være en god løsning for å komme ut av uføret.

Kredittkort kan være en fin mellomløsning for finansiering i en kortsiktig periode. Blir det derimot for store beløp som må innbetales hver måned, kan kredittkort raskt bli dyrt.


Skjemaet har 4 enkle steg, og tar 3 minutter å fylle ut

 

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
kraftbank.no
bluestep-logo
bluestep.no
instabank-v3
instabank.no
mybank-logo
mybank.no
svea-logo
svea.com
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
radgivere-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Toftes gate 56B, 0552 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238
Kredittkort er et dyrt lån
breddebilde-norsk-refinansiering-1
Kredittkort er svært utbredt i Norge. De aller fleste av oss har et kredittkort i bakhånd som vi kan kjøpe varer med når vi ikke har tilstrekkelig penger på bankkonto. Eller vi vet at det snart kommer mer penger på konto, men ønsker å gjennomføre kjøpet nå.


Når du bruker kredittkort tilsier det at du i praksis tar opp et lite lån for å betale en vare eller tjeneste som du ikke har råd til der og da. Lånet er rentefritt de første 30 dagene (noen ganger inntil 50 dager), deretter påløper det renter. Rentene på kredittkort er ofte svært mye høyere enn rentene på «vanlige» banklån fordi det er forbundet større risiko ved denne type «lån». Det er større risiko forbundet ved å «låne ut» penger via kredittkort, fordi vi bruker kredittkort i situasjoner der vi ikke har penger til å betale for oss umiddelbart. Bankene bak kredittkortet har ingen garanti for at vi kommer til å kunne betale for oss i ettertid, derfor vil rentene være høyere.


Gjeld fra kredittkort vokser raskt

Gjeld fra kredittkort vokser raskt. Det er derfor viktig å forsøke å få kontroll over denne gjelden så raskt som mulig. Jo eldre gjelden er, jo større blir den. Og den vokser for hver forfallsdato hvis du ikke er i stand til å nedbetale mer enn minstebeløpet. Derfor er refinansiering av gjeld fra kredittkort et godt økonomisk grep å ta. Med refinansiering av gjeld fra kredittkort vil den dyre kredittkortgjelden din kunne nedbetales med én gang av en av våre samarbeidsbanker. Deretter får du kun én faktura å forholde deg i måneden. Den store oppsiden i refinansiering av gjeld fra kredittkort er at renten fra våre samarbeidsbanker generelt ligger på halvparten av renten selskapene bak kredittkort har. Noen ganger kan vi faktisk tilby en rente som er enda lavere enn det igjen. Her er det med andre ord penger å spare, og du kan raskere bli kvitt all gjeld og lån.
 

Ofte stilte spørsmål om kredittkort

Hva er kredittkort?
Jo flere kredittkort – jo mer uoversiktlig økonomi
Hva er vanlig rente på kredittkort?
Hva er viktig å tenke på hvis du skal bestille kredittkort?
Hva er fordeler og ulemper ved kredittkort?
Er det gratis å få kredittkort?


Tilbake til toppen