Kan jeg få lån uten fast jobb

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Vi hjelper deg å søke lån med uføretrygd sikkerhet i bolig, slik at du får mindre bekymringer.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å få lån når du har uføretryg for å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
Søke lån med uføretrygd - Norsk Refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig, for å bli kvitt lønnstrekk, dyre lån og kreditter. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071
Låne penger uten fast jobb - Norsk Refinansiering
Kan jeg få lån uten fast jobb? - Vi hjelper deg!

Introduksjon

Det kan være en utfordring å få lån hvis man ikke har en fast inntekt, men det er ikke umulig. Det finnes flere alternativer for deg som ikke har en stabil inntekt, som for eksempel lån med sikkerhet og å søke hos flere ulike långivere. I dette blogginnlegget vil vi se nærmere på hvordan du kan få lån uten fast jobb, hva kravene for å få lån er, hvor mye inntekt du trenger for å få lån og hvem som ikke kan få lån.

Vi vil også gi deg noen tips om hvordan du kan øke sjansene for å få lån, selv om du ikke har en fast inntekt.

 

Kan jeg få lån uten fast jobb  - Norsk Refinansiering

Hvorfor er det vanskelig å få lån uten fast jobb?

Grunnen til at det er utfordrende å få lån uten fast jobb er at bankene sliter med å beregne innteken. Når banken blir usikker på hva som er fornuftig, velger de den konservative modellen. Dette gjør at det kan være vanskelig.

I Norsk Refinansiering er vi eksperter på å finne gode argumenter, selv om det ikke er fast jobb.
 

Hvordan kan man få lån uten fast jobb?

Det er mulig å få låne penger uten fast jobb, men det kan være en utfordring å få godkjent lånesøknaden hos tradisjonelle bankene. Det er viktig å være klar over at kravene for å få lån kan variere mellom ulike långivere, og det kan være flere alternativer for deg som ikke har en stabil inntekt.
 

Hvordan få lån uten inntekt?

Det finnes flere måter å få lån uten en fast inntekt på. En mulighet er å søke om et lån med sikkerhet, som for eksempel et boliglån. Da kan man bruke egen bolig som sikkerhet for lånet, og det kan gjøre det lettere å få lån selv om man ikke har en fast inntekt.
 

Hva er kravene for å få lån?

Kravene for å få lån kan variere mellom ulike långivere, men generelt vil de se på din økonomiske situasjon, inkludert inntekt, formue, gjeld og betalingsevne. Hvis du ikke har en fast inntekt, kan det være at det kreves mer i sikkerhet for å få lån.
 

Hvor mye må man ha i inntekt for å få lån?

Det avhenger av hvilken type lån du søker om og hva som kreves av sikkerhet. For boliglån, vil mange långivere kreve at du har en inntekt som tilsvarer minst 15% av kjøpesummen. Men det kan også være flere alternativer for de med lavere inntekt, som for eksempel lån med sikkerhet.
 

Hvor mye kan jeg låne uten fast jobb?

Det avhenger av hvilken type lån du søker om og hva som kreves av sikkerhet. For boliglån, vil mange långivere kreve at du har en inntekt som tilsvarer minst 15% av kjøpesummen, men det kan også være flere alternativer for de med lavere inntekt, som for eksempel lån med sikkerhet.

For forbrukslån, vil lånebeløpet vanligvis være lavere og avhenger av din økonomiske situasjon og betalingsevne. Det er viktig å undersøke dine alternativer og sammenligne tilbud fra flere ulike långivere for å finne det beste lånet for deg, selv om du ikke har en fast inntekt. Hos Norsk Refinansiering kan vi hjelpe deg med å finne det beste lånet for deg, selv om du ikke har en fast jobb.
 

Hvem kan ikke få lån?

I Norsk Refinansiering jobber vi med banker som er villig til å gi lån i de aller fleste situasjoner. Dette er banker som gir lån når andre banker sier nei. Vi gir også lån til personer med alvorlige økonomiske problemer, som for eksempel betalingsanmerkninger eller dårlig betalingsevne, kan ha problemer med å få lån hos tradisjonelle bankene. Selvstendig næringsdrivende og midlertidig ansatte kan også ha problemer med å få lån hos tradisjonelle bankene, men det kan være flere alternativer hos andre banker med mer fleksible lånevilkår.
 

Så kan man få boliglån uten fast jobb?

Ja, det er mulig å få boliglån selv om man ikke har en fast stilling eller fast ansettelse. Det kan være mer utfordrende å få lån hos tradisjonelle banker, men det finnes flere alternativer for deg som ikke har en stabil inntekt. En mulighet er å søke om et lån med sikkerhet, som for eksempel et boliglån der du bruker egen bolig som sikkerhet for lånet.

Dette kan gjøre det lettere å få lån selv om man ikke har en fast inntekt. Det er også viktig å være klar over at långivere kan ha forskjellige krav til inntekt og sikkerhet, og at det kan være fordelaktig å sammenligne tilbud fra flere ulike långivere før du bestemmer deg for et lån.


Vurder om du kan betjene lånet

Det er også viktig å være klar over at lån uten fast inntekt kan ha høyere rentekostnader og at det kan være vanskeligere å få godkjent lånesøknaden. Derfor er det viktig å vurdere om du har råd til å betjene lånet og hva effektiv rente er før du søker om boliglån.
 

Norsk Refinansiering sjekker med flere og mer fleksible banker

Det er viktig å undersøke dine alternativer og sammenligne tilbud fra flere ulike långivere før du bestemmer deg for et lån. Hos Norsk Refinansiering, kan vi hjelpe deg med å finne det beste lånet for deg, selv om du ikke har en fast inntekt. Vi kan også hjelpe deg med å søke om boliglån hos flere ulike långivere for å øke sjansene for å få lån.

Du kan få lån uten fast inntekt

I korthet, det er mulig å få lån uten fast jobb, men det er utfordrende hos tradisjonelle banker. Det finnes flere alternativer for deg som ikke har en stabil inntekt.

Hos Norsk Refinansiering, kan vi hjelpe deg med å finne det beste lånet for deg, selv om du ikke har en fast inntekt.

Søk lån uten fast inntekt

Konklusjon:

 

I konklusjonen vil jeg understreke at selv om det kan være en utfordring å få lån uten fast jobb, så er det ikke umulig. Det finnes flere alternativer for deg som ikke har en stabil inntekt, som for eksempel lån med sikkerhet og å søke hos flere ulike långivere.

Hos Norsk Refinansiering, vi har erfarne låneformidlere som kan hjelpe deg med å finne det beste lånet for deg, selv om du ikke har en fast inntekt. Vi kan også hjelpe deg med å søke om boliglån hos flere ulike långivere for å øke sjansene for å få lån.

Så hvis du trenger et lån og ikke har en fast jobb, ikke nøl med å ta kontakt med oss på Norsk Refinansiering. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne et lån som passer for deg og din situasjon. Husk at det alltid er lurt å undersøke flere alternativer og sammenligne tilbud fra flere ulike långivere før du bestemmer deg for et lån.

 

Ofte stilte spørsmål om lån uten fast jobb (FAQ):

Kan jeg søke om et lån hvis jeg ikke har fast inntekt?
Hva er refinansiering? 
Kan jeg søke om refinansiering lån?
Hvor lang tid tar det å få svar på en lånesøknad uten fast jobb?
Hvilke banker samarbeider dere med?
Hva er renten for lån uten fast jobb?