nr-logo-hvit

Lån med betalingsanmerkning

Har du betalingsanmerkninger? Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 979 53 544
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.

Fordelene ved lån med betalingsanmerkning

Det er flere fordeler med å refinansiere kreditter og gjeld med sikkerhet i bolig, eller å tegne et lån til gjeld. Den mest åpenbare fordelen ved lån med betalingsanmerkning er nok kanskje at man får ryddet opp i sin personlige økonomi og innfridd eventuelle utestående krav til kreditorer slik at betalingsanmerkninger og inkassosaker kan slettes og økonomien din kan friskmeldes.
 
Videre er fordelen ved refinansiering med betalingsanmerkninger at du får bedre oversikt over din personlige økonomi. Ved å samle kreditter og smålån med en refinansiering av huslån med betalingsanmerkning får du én månedlig regning å forholde deg til.  Da kan du lettere avgjøre om du for eksempel har mulighet til å betale mer ned på lånet ditt enkelte måneder.
 

Samle i et lån

I tillegg vil det å samle alt i et lån med betalingsanmerkninger gi deg lavere månedlige kostnader. Foruten en merkbart lavere rente sammenlignet med gjennomsnittsrentene på ordinære forbrukslån og kredittkort, vil du slippe flere månedlige gebyrer.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å samle forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger, eller har havnet i økonomiske problemer.

Lån med betalingsanmerkning

Vi har forståelse for at vanskelige situasjoner kan oppstå
 

 

Har du betalingsanmerkning? 

Har du havnet i økonomiske problemer hvor du har fått betalingsanmerkninger registrert på deg? Ubetalte regninger eller kanskje restskatt? Betalingsanmerkninger oppstår når man ikke har betalt regninger eller andre fordringer før forfall, og ofte etter at det har blitt gjennomført ytterligere forsøk på å inndrive betalingen (for eksempel gjennom varsel om rettslige skritt). Det kan være mange ulike grunner til at man har fått betalingsanmerkninger registrert på seg, men betalingsanmerkninger kan dessverre gjøre det vanskelig å få lån.
 

Det finnes muligheter

Det finnes likevel muligheter for lån med sikkerhet i bolig med betalingsanmerkning.

Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med betalingsanmerkning for personer som har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon, og samarbeider med banker som er villige til å strekke seg lenger for å få økonomien din på rett spor, selv om du har betalingsanmerkninger og inkasso.

Ikke bare er lån med betalingsanmerkning en mulighet, men gjennom å flytte boliglån kan betalingsanmerkningene dine slettes slik at økonomien din kan friskmeldes helt.
 
Ved lån med betalingsanmerkning med sikkerhet i bolig samles alle usikret gjeld, kreditter og utestående fordringer i et stort lån, slik at kreditorenes krav blir innfridd og betalingsanmerkninger og inkassosaker kan slettes.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva er en betalingsanmerkning?
Kan jeg søke om lån med betalingsanmerkning?
Gir bankene lån med betalingsanmerkning?
Hvordan søker jeg om lån med betalingsanmerkninger?
Hvilken rente kan jeg få på lån med betalingsanmerkninger?
Hvor lang tid tar det før jeg er fri for betalingsanmerkninger?
Hva skjer etter lånet er utbetalt?
Kan jeg få boliglån med betalingsanmerkninger?
Camilla

Utvalgt anmeldelse

trustpilot-reviews

5 av 5 stjerner

Dato: 20.07.2023

Richard skriver:

"Eg kunne ikkje vert meir fornøyd

Eg kunne ikkje vert meir fornøyd.  For ein saksbehandling  Dama ordnet alt, snakket med banken og fikset alt vi trengte. Hun forhandlet til og med ned renten. Lånet blei kjapt innvilget og det var absolutt ingenting som kunne gått bedre. Tusen hjertelig takk"

 Tilbake til toppen

 
topp