Kjell Robert Linga - Senior rådgiver i Norsk Refinansiering

Camilla Berg Johnsen Senior saksbehandler i Norsk Refinansiering

Bakgrunn om Kjell Robert Linga

Kjell Robert Linga er en dyktig senior saksbehandler hos Norsk Refinansiering AS. Med en solid bakgrunn innen kundeservice, salg, sikkerhet og digital markedsføring, bringer Kjell Robert viktige ferdigheter til teamet.

Han har en bachelor innenfor markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og viste allerede da sitt engasjement og ståpåvilje som blant annet tillitsvalgt og medlem i læringsmiljøutvalget. Han viste også lederegenskaper ved å være aktiv som leder for FK Tyngden BI Bergen Fotball.

Kjell Robert er anerkjent for sin energiske og utadvendte natur, med en sterk interesse for markedsføring. Han har blitt rost for sin evne til å takle utfordringer effektivt og er kjent for å være pålitelig og serviceinnstilt.

Hans bidrag til Norsk Refinansiering er uvurderlig, fordi han kombinerer sin omfattende erfaring innen kundeservice og markedsføring med en dedikert, omsorgsfull og målrettet tilnærming til arbeidet.

Kjell Robert sine ekspertområder

Kjell Robert har opparbeidet seg ekspertise på flere områder. Spesielt brenner han for lønnstrekk, tvangssalg og omstartslån, fordi han kan hjelpe personer i en sårbar situasjon.

Omstartslån

Kjell Robert Linga er en ekspert innen omstartslån, en lånetype designet for å hjelpe personer og familier med økonomiske utfordringer til å komme seg videre og friskmelde sin økonomi., for bedre psykisk helse 

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på Omstartslån

Lønnstrekk

Kjell Robert Linga er en ekspert på området lønnstrekk og jobber med å hjelpe enkeltpersoner med å navigere ut av den vanskelige situasjonen å være i lønnstrekk i er på en omsorgsfull måte.

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på lønnstrekk

Stoppe tvangssalg

Kjell Robert Linga er en anerkjent ekspert på å stoppe tvangssalg, der saksbehandleren trenger faglig kompetanse kombinert med omsorg for kunden. Han har hjulpet mange med å hindre tvangssalg.

Camilla Berg Johnsen - Ekspert på Tvangssalg

Kundeanmeldelse av Kjell Robert Linga

Sjekk ut de andre innholdsprodusentene for Norsk Refinansiering


Tilbake til toppen

 
topp
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.