Gjeldsproblemer

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Gjeldsproblemer er noe det er viktig å ta tak i så raskt som mulig. VI kan hjelpe deg å rydde opp i dyre lån og kreditter med sikkerhet i bolig.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å bli kvitt gjeldsproblemer ved å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig. Selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
Gjeldsproblemer
Økonomiske problemer - Norsk Refinansiering
Hva er økonomiske problemer?

Hva er gjeldsproblemer?

Ett gjeldsproblem er rett og slett når pengene ikke strekker til for å betale regninger, eller påvirker livet ditt på en negativ måte. Noen kan se på det som å ikke ha nok oppsparte midler som ett gjeldsproblem, andre får ett gjeldsproblem når man har fått en betalingsanmerkning eller inkasso krav og pengene ikke strekker til.
 
Alle som selv mener de har ett gjeldsproblem burde ta tak i dette. Det lønner seg ta grep før situasjonen utvikler seg til å bli et gjeldsproblemer, det blir vanskeligere å komme seg ut av knipa jo lenger tid det går. Dine gjeldsproblemer forsvinner sjeldent av seg selv.

Når oppstår gjeldsproblemer

Alvorlige gjeldsproblemer oppstår blant annet når økonomien ikke strekker til å betale regninger og andre utgifter. Gjeldsproblemer kan medføre økt arbeidsbelastning, økt stress, redusert livskvalitet og økt sykefravær. Gjeldsproblemer er årsaken til en økende økning i selvmord og dødsulykker hos mennesker som står på bar bunn, ønsket om å bli kvitt gjeldproblemer øker år for år etter at Økonomisk tilbakegang har ødelagt menneskers liv. Derfor er det viktig å ta tak i gjeldsproblemer øyeblikkelig å øke livskvaliteten igjen. Det er sjelden så mørkt og vanskelig som det virker som, og som regel er det mulig å komme ut av de gjeldsproblemene.

Hvordan komme ut av økonomisk uføre?

Det handler om å få kontroll over de gjeldsproblemene så raskt som mulig. De alvorlige gjeldsproblemene har rett og slett oppstått på grunn av at man av ulike grunner har mistet kontrollen over økonomien, et smart sted å starte for å komme seg ut av ett økonomisk uføre er å få oversikt! Hvor mye gjeld har du? Er det mye som har gått til inkasso? Hva har du i ubetalte regninger eller private lån? Hva har du av renter?

 
Oversikt

Når du har skaffet deg en oversikt er det viktig å ikke falle i kjelleren, men tenke over at du ikke er alene om å ha vært uheldig å ha fått gjeldsproblemer. Du trenger heller ikke være alene om å komme frem til en løsning!

Hvordan komme ut av økonomisk uføre?
Hvordan få hjelp til å betale gjeld? - Norsk REfinansiering

Hvordan få til å betale gjeld?

Føler du har du har håpløs privatøkonomi? Har regninger og gjelden hopet seg opp? Er det vanskelig å betale det du skylder penger? Har du fått inkasso eller lønnstrekk som tipper din økonomiske situasjon?
Er det vanskelig få hjelp med å rette opp økonomien i din vanlige bank?

Saksbehandlerne i Norsk Refinansiering er alltid tilgjengelig for å gi økonomisk rådgivning og hjelpe deg med økonomien og gjeld ved å refinansiere med sikkerhet i hus eller hytte.
Dette er en super mulighet for å rette opp i en tøff økonomisk situasjon å bli kvitt gjeld.

Håpet er ikke ute

Føler du har du har håpløs privatøkonomi? Har regninger og gjeld hopet seg opp? Er det vanskelig å betale det du skylder penger? Har du fått inkasso eller lønnstrekk som tipper din økonomiske situasjon og gjeld?

Er det vanskelig å skaffe hjelp med å rette opp gjeld og økonomi i din vanlige bank?

Dette kan være svært pinlig og traurig, men kanskje du bør se deg om etter alternativer. Hva med å refinansiere hus eller hytte for at du kan betale ned gjeld slik at du får bedre kontroll over privatøkonomien og ikke minst får et pusterom.
 

Vi hjelper deg

Her kan vi hjelpe deg, saksbehandlerne i Norsk Refinansiering er alltid tilgjengelig for å veilede og hjelpe deg med gjeld ved å refinansiere med sikkerhet i hus eller hytte.

Vi tilbyr enkle løsninger for gjeld og med godt samarbeid med deg slik at vi kan hjelpe deg videre med dine mål og drømmer. Les mer om lån med inkasso

Dette er en super mulighet for å rette opp i en tøff økonomisk situasjon å bli kvitt gjelden. Hvis du har spørsmål, send inn slknad eller ta kontakt med oss på e post post@norskrefinansiering.no

La oss hjelpe deg med gjeldsproblemer

Det viktigste med alvorlige gjeldsproblemer er å få kontroll over de. Fordi de kommer gradvis, kan det derfor være vanskelig å oppdage problemet før det er for sent. Ofte er det i slike tilfeller svært dystert fordi man føler at man ikke har kontroll over hvor du skylder penger. Det er viktig å få kontroll over gjeldsproblemene så fort som mulig.

Det første du bør gjøre er å stille deg selv de viktige spørsmålene: Hvor mye penger har jeg til disposisjon, hva kan jeg betale av renter og avdrag hver måned?
 

Lag budsjett

Deretter bør du sette opp et budsjett der du legger alle utgiftene dine. Det enkleste er å kopiere eksisterende regninger i nettbanken. På den måten kan du enkelt se hvor mye penger du har til disposisjon. Et stramt budsjett er viktig for å få kontroll på utgiftene og for å vite hva du har igjen i hver måned.

 

Ta kontakt med eksperter

Du bør også ta kontakt fordi vi muligens kan hjelpe deg med å komme ut av gjeldsproblemene. Vi er en effektiv og ressurssterk låneagent som kan hjelpe deg med å få et lån som gjør at du får en overkommelig økonomisk hverdag. Nøkkelen til å få kontroll over gjeldsproblemene er å gjøre noe med dem – og raskt.

Du kan altså kontakte oss for gratis lånetilbud og få en god oversikt over dine muligheter. Vi kan hjelpe deg å få oversikt over situasjonen, slik at slipper å være redd for økonomien hele tiden. La oss bli kvitt problemene dine med å hjelpe deg med å få gode lån for å få en ny start.

Vi har en effektiv løsning som hjelper deg å få oversikt over situasjonen og et godt tilbud på lån. Vi er et godkjent finansieringsselskap og vi hjelper deg med å få pengene du trenger for å betale ned gjelden din.

Be om et gratis lånetilbud fra oss idag, vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser.

Ofte stilte spørsmål om lån til gjeldsproblemer

Hvorfor refinansiere gjeldsproblemer?

Hva er refinansiering av gjeldsproblemer? 

Kan jeg søke om refinansiering av gjeldsproblemer?

Hvordan søker jeg om lån til gjeldsproblemer?

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

Hvilke banker samarbeider dere med?

Hvor mye kan jeg refinansiere?

Hvilken rente kan jeg få ved på lån?

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
gruppebilde-norsk-refinansiering-3

Om Norsk Refinansiering

Vi hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom lån med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Våre saksbehandlere har lang erfaring med å hjelpe andre som har havnet i økonomisk uføre, så lenge du kan stille sikkerhet i bolig eller hytte. Ta kontakt på e post post@norskrefinansiering.no eller send inn en søknad i dag.Tilbake til toppen

 
topp
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Toftes gate 56B, 0552 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238