5 grunner til å velge omstartslån med sikkerhet

Få en ny start på økonomien og rydd opp med å få et oppryddingslån

Omstartslån med sikkerhet i bolig innebærer at man samler usikret, dyr kreditt- og forbruksgjeld i et større lån med pant i egen bolig. Lånet er et godt alternativ for å rydde opp i økonomien og gjenvinne kontrollen over sitt eget liv.

Få en ny start med lavere rente, og søke om lån i dag!

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Hva er omstartslån med Norsk Refinansiering

Camilla i Norsk Refinansiering hjelper deg med lån

Camilla hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Hun er ekspert på lån og hjelper deg å få den beste effektiv rente ved å søke i flere banker.

Hun gjør det enklere for deg slik at du er trygg på å søke lån i flere banker, og får best lån. Alt du trenger er å ta kontakt, det er gratis og uforpliktende.

5 grunner til å velge omstartslån med sikkerhet

Det er veldig mange grunner til å tegne et omstartsån, og her er 5 av de beste grunnene. Ta gjerne en titt på tilbakemeldingene våre kunder har gitt på Trustpilot under, så er det lett å forstå at det er svært befriende med et slikt lån.

1. Rydd i inkassosaker, betalingsanmerkninger og annen misligholdt gjeld

Når du har betalingsanmerkninger og inkassosaker er det slik at kredittscoren din blir dårligere for hver dag som går. I tillegg er det slik at kredittsjekk gjøres av mange forskjellige selskaper som for eksempel telefonabonnement-selskaper. Har du betalingsanmerkning får du derfor avslag på mobiltelefonabonnement.


Vil du sjekke om du har betalingsanmerkninger kan du gjøre det kostnadsfritt hos Experian og Bisnode. Et omstartslån kan rydde opp i den misligholdte gjelden.

2. Lengre nedbetalingstid for lavere kostnader

Forbrukslån har som regel nedbetalingstid mellom 5-15 år. Saker som ligger hos inkassoselskaper må ofte betales ned på svært kort nedbetalingstid, helst under 5 år. Den korte nedbetalingstiden kombinert med en høy rente, fører til at terminbeløpet blir svært høy.

Dette leder igjen til utfordringer med å opprettholde betalingsevnen til andre krav. Dette er en ond sirkel som gjør at flere krav havner hos inkassoselskaper og betalignsevnen blir dårligere og dårligere.

Fordi omstartslån har nedbetalingstid på opptil 30 år får du et langt lavere terminbeløp, slik at du har råd til å betjene gjelden.

3. Bedre oversikt med kun et lån å forholde deg til

Det kan være svært vanskelig å holde oversikten når man får mange regninger. Når det i tillegg kommer purringer, inkassovarsel og betalingsoppfprdringer på de samme regningene blir forvirringen komplett. Derfor er noe av det beste med å få innvilget et slikt lån at man får et lån å forholde seg til.

 

Det kan være svært stressende å ha en stor gjeld, men et omstartslån med sikkerhet gir deg muligheten til å samle alt dette i ett lån, med en fast månedlig avbetaling. På den måten kan man lettere holde oversikten over økonomien og planlegge hvordan man skal betale tilbake lånet.

I tillegg til å hjelpe deg med å få orden på økonomien din, kan et omstartslån med sikkerhet også hjelpe deg med å komme deg ut av en negativ kredittvurdering. Når du har betalt tilbake lånet, vil dette være reflektert i din kredittvurdering og du vil kunne søke om lån og kredittkort igjen.

Så, hvis du sliter med å holde oversikten over gjelden din og ønsker å komme deg ut av en negativ kredittvurdering, kan et omstartslån med sikkerhet være løsningen for deg. Søk i dag for å få hjelp til å få kontroll over økonomien din igjen og begynne å leve livet uten bekymringer for økonomien.

Omstartslån med Norsk Refinansiering

Thibbo i Norsk Refinansiering hjelper deg med lån

Thibbo hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Han er ekspert på lån og hjelper deg å få den beste effektiv rente ved å søke i flere banker.

Hun gjør det enklere for deg slik at du er trygg på å søke lån i flere banker, og får best lån. Alt du trenger er å ta kontakt, det er gratis og uforpliktende.

4. Lavere eff rente enn inkassosaker, forbrukslån og kredittgjeld

I henhold til Gjeldsregisteret er gjennomsnittlig nominell rente 14,19% på forbrukslån, og renten på rammekreditter er nominelt 20,49% (median).

Dette betyr at renten kan bli 10-15%-poeng lavere enn dette. Regner man inn den forlengede nedbetalingstiden på det nye lånet, ser man at terminbeløpet blir langt lavere.

Dette kan gjøre det langt mer overkommelig å betjene lånet og redusere økonomisk stress. Samtidig, det å ha fleksible vilkår kan også gi deg muligheten til å tilpasse nedbetalingen etter din egen økonomiske situasjon. Dette kan også gi deg mer fleksibilitet i å kunne håndtere andre økonomiske forpliktelser eller å kunne ta i bruk pengene til ønskede formål.

5. Høyere lånesum med omstartslån enn ordinære banker

Bankene som tilbyr omstartslån er langt mer fleksible enn de ordinære bankene. Dette innebærer blant annet at bankene er villige til å beregne inntekter annerledes samt legge til grunn "mer risikable og kortsiktige" inntekter. Banker som gir omstartslån er også oftere villige til å låne opptil 85 % av verdien av egen bolig.

Fordi inntektsgrunnlaget blir høyere kan bankene også strekke lånebeløpet lenger enn ordinære banker. Dette gjør at man ofte får høyere lånebeløp, og dermed kan rydde opp i flere inkassosaker, forbrukslån eller kredittkort.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva er omstartslån?

Hvordan få omstart lån

Hvilke banker tilbyr omstartslån?

Når slettes betalingsanmerkningene?

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
Omstart lån Norsk Refinansiering
Om Norsk Refinansiering
Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.


Tilbake til toppen

 
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.