Lån med betalingsanmerkninger

Refinansiering med sikkerhet i bolig gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor. Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har betalingsanmerkninger eller inkasso.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer kontrakt
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
aprilia-2023-
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
resurs-logo-hvit
gruppebilde-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.
Lån med betalingsanmerkninger
Refinansiering lån Norsk refinansiering
Vanskelige økonomiske problemer kan oppstå

 
Det finnes håp for din situasjon, selv med betalingsanmerkninger 

Det kan være flere grunner til at man ikke får betalt sine regninger i tide.Har du havnet i en situasjon hvor du har fått betalingsanmerkninger registrert på deg, og trenger lån til gjeld? Betalingsanmerkninger oppstår når man ikke har betalt regninger eller andre fordringer før forfall, og ofte etter at det har blitt gjennomført ytterligere forsøk på å inndrive betalingen (for eksempel gjennom varsel om rettslige skritt). Det kan være mange ulike grunner til at man har fått betalingsanmerkninger registrert på seg, men betalingsanmerkninger kan dessverre gjøre det vanskelig å få lån. Mange vurderer gjeldsordning i slike situasjoner, men dette er ikke nødvendigvis eneste mulig.
 
Det finnes likevel muligheter for lån med betalingsanmerkninger. Vi i Norsk Refinansiering spesialiserer oss på lån med betalingsanmerkninger for personer som har havnet i en vanskelig økonomisk situasjon, og jobber med banker som er villige til å strekke seg lenger for å få økonomien din på rett spor, selv om du har betalingsanmerkninger og inkasso. Ikke bare er lån med betalingsanmerkninger en realistisk mulighet, men ved refinansiering av boliglån kan betalingsanmerkningene dine slettes slik at økonomien din kan friskmeldes en gang for alle.
 
Ved lån med betalingsanmerkninger med pant i bolig samles all usikret gjeld, kreditter og utestående fordringer i et større lån. På denne måten kan kreditorenes krav innfris og betalingsanmerkninger og inkassosaker slettes.
 

Hvorfor er det lurt å refinansiere lån med betalingsanmerkninger?

Det er mange gode grunner til å refinansiere usikret gjeld og kreditter med pant i bolig. Først og fremst vil refinansiering gi deg oversikten over din personlige økonomi tilbake. Når du refinansierer vil du sitte med ett stort lån istedenfor mange små lån, og dermed kun ha én faktura å forholde deg til. Det er dermed lettere å disponere over din økonomi og lettere å planlegge hvor mye du har å rutte med hver måned. Dette tillater deg å ta smartere økonomiske avgjørelser og å gjenvinne kontrollen. Når man har bedre oversikt over konkrete utgifter hver måned er det også lettere å vurdere om du for eksempel har råd til å betale mer ned på lånet enkelte måneder.
 
I tillegg vil en refinansiering og opprydning i utestående krav gjøre at du kan få fjernet inkassosaker, lønnstrekk, og få slettet betalingsanmerkninger som er registrert på deg. Du får dermed friheten til å disponere over din økonomi tilbake. Betalingsanmerkninger slår ut i forbindelse med opprettelse av lån eller ved opprettelse av abonnementstjenester som innebærer en form for kredittytelse fra leverandøren sin side, som for eksempel kjøp på avbetaling, opprettelse av strøm- eller telefonabonnement eller ved leie av bolig. Mange har mistet kontrollen over gjelden sin og ser på gjeldsordning som eneste løsning, men det finnes andre muligheter
 
Videre vil refinansiering av lån med betalingsanmerkninger føre til lavere månedlige kostnader i de fleste tilfeller. Ordinære forbrukslån og kredittkort har en vesentlig høyere rente sammenlignet med lån med sikkerhet i bolig, og denne renteforskjellen vil redusere månedlige kostnader merkbart. I tillegg vil du få færre faste gebyrer forbundet med å ha flere lån, hvilket vil redusere kostnader. 
 

For mange vil også lån med anmerkning innebære at man unngår at boligen man eier blir tvangssolgt på grunn av tvangsinndrivelse av utestående krav hos kreditorer. Det er altså håp for å få ryddet opp slik at man kan beholde boligen. Dersom du er i prosessen med tvangssolg, kan du lese mer om hva skjer når boligen blir tvangssolgt.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva er betalingsanmerkninger?
Kan jeg få lån med betalingsanmerkninger med kausjonist?
Hvordan søker jeg om lån med betalingsanmerkninger? 
Når blir jeg kvitt betalingsanmerkningene?
Hvilken rente kan jeg få på lån med betalingsanmerkninger?

Er det banker som gir lån med betalingsanmerkning

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg


Tilbake til toppen