Lån til gjeld

Det er aldri for sent å rydde opp i økonomien med lån til å betale gjeld

Med lån til å betale gjeld, eller refinansieringlån, blir du kvitt mange dyre smålån. Du får en samlet regning og oppnår som regel langt bedre betingelser enn du har. Norsk Refinansiering er eksperter på lån for å betale gjeld med sikkerhet i bolig, noe som gir deg desidert best betingelser.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
16-9-red-9029-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.
Lån til gjeld - Norsk Refinansiering

Introduksjon - Lån til gjeld

 

Å søke om refinansiering er som regel veldig smart fordi det å samle mange smålån i ett lån ofte gir bedre betingelser.

I tillegg kan et slikt lån, eller refinansiering som det populært kalles, gjøres på flere måter, slik som å flytte boliglån fra en annen bank, øke eksisterende boliglån eller ta opp et lån for å betale gjeld.

Hva er lån til å betale gjeld?

Lån til å betale gjeld er at man tar opp et lån for å betale lønnstrekk og annen gjeld. Man får et lån som betaler ned en eller flere gjeldsposter. Disse gjeldspostene kan være boliglån, forbrukslån, kredittkort, bake billån inn i boliglån, båtlån, hyttelån osv. En slik  refinansiering, gjøres for å samle flere lån til ett, samt å få en lavere betaling hver måned.

Dette kan være viktig dersom man sliter med betalingene, for lavere kostnader gjør at man unngår ting som inkasso, lønnstrekk og tvangssalg.. Dette skaper en ryddigere økonomi som er lettere å planlegge, i tillegg til at det som oftest gir bedre betingelser på gjelden som skal betales.

Hvem kan søke om lån til å betale gjeld?

Det kan hende at du ikke får refinansiert gjelden din hvis du søker om lån hos samme bank som er eier av gjelden. Resultatet ditt vil ofte være annerledes hvis du søker om refinansiering hos en annen bank.

Derfor er det lurt å vurdere flere låneinstitusjoner, og sammenligne deres tilbud før du velger hvem som skal gi deg refinansieringslån.

I Norsk Refinansiering hjelper vi deg med å søke refinansiering i flere banker, for å se hvilken bank som gir deg best betingelser.

Det er i hovedsak to veier å gå for å søke om lån
 

1. Dersom du eier bolig:

Dersom du eier bolig og vil søke om refinansiering har du gode muligheter til å få innvilget et lån. Med et lån for å betale gjeld med sikkerhet i bolig, får du også langt bedre betingelser enn om du ikke kan tilby pant i bolig.

I Norsk Refinansiering hjelper vi deg med å finne det beste tilbudet på boliglån. Da får du tilgang til all den kompetansen vi har opparbeidet gjennom mer enn ti års erfaring med boliglån og refinansiering.

2. Dersom du ikke eier bolig:

Hvis du ikke eier bolig må du søke lån uten sikkerhet. Et såkalt usikret lån til å betale gjeld, eller et forbrukslån, er en god løsning der du får samle forbrukslån i et mindre lån.

Hvordan søke om lån til å betale gjeld?

Den enkleste måten å søke om refinansiering, er ved å benytte deg av nettjenesten vår. Du kan søke om lån uansett hvor i landet du bor.

Norsk Refinansiering er en nettlåneinstitusjon som sammenligner tilbud fra flere banker, slik at du får best mulig refinansiering. Du kan også ringe oss på telefonnummer 21 00 76 30 for å få hjelp med søknaden.

Hvordan finansiere lån til å betale for gjeld?

I de aller fleste tilfeller vil du kunne refinansiere gjelden din, men det avhenger av hvilke lån du har. I Norsk Refinansiering hjelper vi deg med vurderingen av om det er gjennomførbart med et refinansieringslån.

Fordeler med å tegne et lån for å betale gjeld

Det er mange fordeler ved å søke om refinansiering. Ved å refinansiere eksisterende lån du har kan du oppnå bedre betingelser, og du beholder litt mer av pengene dine.

En annen fordel er at et lån til å betale gjeld gir deg en ryddigere økonomi, noe som er svært viktig for mange. Du kan også bruke besparelsen til å betale lånet raskere, slik at du sparer penger på renter.

I tillegg betaler du ikke så mye i gebyrer ved refinansiering, noe som også gir deg en besparelse.

Søk om lån til å betale gjeld allerede i dag! Det er gratis å søke om lån til å betale gjeld.

Konklusjon:

Å tegne et lån for å betale gjeld vil gi deg svært gode betingelser, og er veldig enkelt å gjennomføre. Når du skal refinansiere gjelden din kan det være lurt å sammenligne tilbud fra flere banker.

Da får du raskere svar, og bedre betingelser på lånet ditt. Dersom du eier bolig er refinansiering med sikkerhet en god løsning, mens dersom du ikke eier bolig kan et forbrukslån være lurt. I Norsk Refinansiering hjelper vi deg med å finne det beste tilbudet for deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva er refinansiering? 

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden om refinansiering lån?

Hvordan funker det?

Hvem kan søke lån med sikkerhet i bolig?

Kan jeg ha betalingsanmerkning og få lån til å betale gjeld?

Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
Camilla

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"Tilbake til toppen