Lån med anmerkning for mindre bekymringer

Har du anmerkning og inkasso du ikke blir kvitt? Vi kan hjelpe deg ut av en vanskelig økonomisk situasjon.

Det er mye vanligere blant nordmenn å ha betalingsanmerkninger og en vanskelig økonomisk situasjon enn mannen i gata tror.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer kontrakt
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Søk lån med anmerkning hos Norsk Refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.

Fordi betalingsanmerkninger forteller noe om din vilje og/eller evne til å betale regninger i tide, gjør betalingsanmerkninger det dessverre vanskeligere å få lån eller å refinansiere hos ordinære banker. Dette er fordi at banken, basert på din personlige betalingshistorikk, ser at det er en økt risiko for at de ikke får pengene sine tilbake.
 
Det finnes heldigvis finnes det løsninger for personer som ønsker refinansiering av boliglån selv om man har betalingsanmerkning og økonomiske problemer.

Norsk Refinansiering spesialiserer seg på lån med anmerkning for mennesker som står i en spesielt vanskelig økonomisk situasjon. Dette kalles omstartslån.

Vi jobber med banker som er villige til å ta en høyere risiko for å hjelpe deg, selv om du har betalingsanmerkninger. Lån med anmerkning er derfor heldigvis ikke helt umulig.

Dersom du får refinansiert gjelden din kan også betalingsanmerkningene dine slettes slik at du blir kvitt belastningene betalingsanmerkningene medfører en gang for alle.

Ved huslån med betalingsanmerkning tar bankene sikkerhet i bolig for lånet. Det er derfor et krav at du kan stille din eller noen andres bolig som sikkerhet for lånet. Videre samles all usikret gjeld, kreditter og utestående fordringer og bakes inn i ett stort lån.

Slik kan et lån til gjeld betale alle utestående krav og inkasso innfris, og betalingsanmerkningene og inkassosakene slettes.

Kan man få lån med anmerkning?
 

Det er mulig å få lån med anmerkning, men det kan være vanskeligere å få godkjent enn uten anmerkning. En anmerkning kan være et resultat av at du har gått i betalingsproblemer eller har en dårlig kredittscore. Långivere ser på en anmerkning som et risikabelt tegn og kan kreve høyere renter eller stille strengere krav til sikkerhet.

Det kan også være lurt å søke om lån hos flere ulike långivere for å øke sjansene for å få godkjent lånet. Det kan også være lurt å ha en god plan for hvordan lånet skal betales tilbake for å øke sjansene for å få godkjent lånet.

Det kan også være lurt å ha en medlåntager med god kredittscore eller å søke om lån med sikkerhet for å øke sjansene for å få godkjent lånet. En annen mulighet er å søke om et lån fra en långiver som har spesialisert seg på å tilby lån til personer med anmerkninger. Disse långiverne kan ha mer fleksible krav og kan tilby bedre betingelser enn tradisjonelle långivere.

Det er viktig å være ærlig om din kredittsituasjon og å være forberedt på å betale høyere renter eller å stille sikkerhet for lånet.

Lån med anmerkning for mindre bekymringer

Betalingsanmerkninger er en merknad som registreres i kredittsjekksystemer når regninger eller andre krav ikke blir betalt når de forfaller.

Som et utgangspunkt må det ha blitt gjennomført flere forsøk på å kreve inn betalingen før man faktisk får en betalingsanmerkning (for eksempel ved varsel om rettslige skritt). At du får inkassovarsel er ikke nok til at det blir registrert en betalingsanmerkning.

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Kan jeg ha betalingsanmerkning og få boliglån med sikkerhet? 

Kan man fjerne betalingsanmerkning? 

Hvilken bank tilbyr lån med betalingsanmerkning? 

Kan man få lån med betalingsanmerkninger med kausjonist? 

Er det farlig å få en inkasso? 

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg


Tilbake til toppen