5 måter å stoppe lønnstrekk

Vi hjelper deg å refinansiere lønnstrekk med sikkerhet i bolig, slik at du får mindre bekymringer.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere lønnstrekk, dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
aprilia-2023-
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
resurs-logo-hvit
Hvordan stoppe lønnstrekk - Norsk Refinansiering

Hvordan stoppe lønnstrekk og trekk i lønn? - 5 gode svar

Introduksjon

I denne artikkelen skriver vi om 5 måter å stoppe trekk i lønn på. Det er ikke sikkert alle metodene fungerer for deg, men forhåpentligvis får du hjelp i en eller flere av metodene.

Hvis du ønsker å stoppe lønnstrekk så må du finne en løsning for å dekke inn kravet som er sendt til utleggsforretning. Det finnes ingen andre måter enn å faktisk skaffe disse pengene for å kunne stoppe lønnstrekket.

Hvis du eier egen bolig i dag så kan du stoppe lønnstrekket dersom du har ledig verdi i boligen.

Det finnes flere banker som gir lån med betalingsanmerkninger og i Norsk Refinansiering har vi svært god dialog med disse bankene. Ta kontakt med oss, eller legg inn en lånesøknad.

Vi ønsker gjerne at du får stoppet lønnstrekket. Det er viktig for å sikre at saken ikke går videre til tvangssalg. Er du i en prosess med tvangssalg, kan du lese om hva skjer når boligen blir tvangssolg.


 

Metode 1 for å stoppe trekk i lønn; Betale kravet.


Det er slik at det er et bestemt krav (flere kan ligge i kø) som står for lønnstrekket. Den enkleste måten å stoppe trekk i lønn er ved å betale kravet.

Hvis dette er mulig for deg, så kan du betale kravet og lønnstrekket vil stoppe. Dette er imidlertid ikke alltid en realistisk løsning hvis du ikke har penger til overs.


 

Metode 2 for å stoppe trekk i lønn; Refinansier kravet med sikkerhet i egen bolig.


Hvis du har trekk i lønn, kan det være en løsning å refinansiere dette kravet. Med refinansiering av lån menes at du tar opp et nytt lån, hvor hovedformålet med lånet er å betale ned annen gjeld.

Dette kan hjelpe hvis du har høye renter og høyt terminbeløp i måneden. På denne måten kan du redusere totalbeløpet som betales hver måned.


 

Metode 3 for å stoppe trekk i lønn; kjøpe en billigere bolig.


Hvis du har egen bolig, kan du redusere utgiftene dine hvis du kjøper en billigere bolig. Dette vil igjen gi deg mer penger hver måned som du kan bruke på å betale kravet og stoppe lønnstrekket.

Du kan også velge å selge boligen hvis du ikke har råd til å betale kravet hver måned. Da trenger du lån til mellomfinansiering, noe vi i Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med.


 

Metode 4 for å stoppe trekk i lønn; selge ting av verdi.


Hvis du selger noen av tingene du eier, kan dette hjelpe deg med å få penger til overs som du kan bruke på å betale kravet og stoppe lønnstrekket. Selge ting av verdi vil hjelpe hvis du ikke har råd til å refinansiere gjelden eller kjøpe en billigere bolig.

Hvis du ser i bod, kjeller og på loftet etter ting du kan selge, vil du se at de aller fleste har store verdier.Du kan gratis opprette annonse på Finn.no, og det er ikke sikkert det tar mer enn 2 minutter å legge ut hver enkelt ting.
 

Mottar du et varsel om lønnstrekk, kan situasjonen virke overveldende. Det er imidlertid flere måter å stoppe lønnstrekk på. En av disse er å selge unna ting du ikke lenger trenger for å skaffe pengene du skylder.

Dette kan være en effektiv måte å kvitte seg med gjelden, spesielt hvis det er knyttet til en høy effektiv rente. Det er viktig å handle raskt for å forhindre ytterligere økonomiske konsekvenser.​

 

Metode 5 for å stoppe trekk i lønn; Refinansiere med kausjonist


Dersom du ikke eier egen bolig, kan du stoppe lønnstrekk ved å refinansiere med kausjonist. Dette betyr at du tar opp et lån hvor en annen person (eller personer) står som kausjonist(er). En kausjonist er en person som stiller sin bolig som sikkerhet.

vis du ikke betaler tilbake lånet, vil disse personene bli ansvarlige for å betale dette. Da kan det være en idé å sjekke om venner, familie eller nære bekjente har anledning til å stille sin bolig som sikkerhet for ditt lån.

 

Konklusjon:


Hvordan stoppe trekk i lønn? Det er 5 måter å stoppe trekk i lønn. Betale kravet, refinansiere med sikkerhet i egen bolig, selge ting av verdi, kjøpe en billigere bolig eller refinansiere med kausjonist. Hvis du vil stoppe et lønnstrekk så må kravet betales på en eller annen måte.

Dersom du har penger, kan selge noe av verdi, eller på annen måte hoste opp penger til kravet stoppes lønnstrekket når du betaler kravet i sin helhet.

Dersom du eier bolig kan du få hjelp av Norsk Refinansiering til å låne med sikkerhet i boligen. Vi hjelper deg gjerne med løsninger for å stoppe trekk i lønn.

Du kan ta kontakt med oss på telefon eller legge inn en lånesøknad. Hvis du vil lese mer om lønnstrekk på, har vi mange artikler her.

 

Fyll ut lånesøknad for å stoppe lønnstrekk

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig, for å bli kvitt lønnstrekk, dyre lån og kreditter. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Ofte stilte spørsmål om refinansiering lån  (FAQ):

Hvor lenge kan namsmannen trekke i lønn? 

Hvordan stoppe trekk i lønn? 

Hvor mye har namsmannen lov å trekke i lønn? 

Hvorfor refinansiere lønnstrekk? 

Hvordan søker jeg om refinansiering av lønnstrekk? 

Kan man stoppe et urimelig lønnstrekk? Tilbake til toppen

 
topp
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.