nr-logo-hvit

Omstartslån med sikkerhet - Få en ny økonomisk start

Få en ny start på økonomien og rydd opp med å få et oppryddingslån

Å få omstartslån med sikkerhet i bolig innebærer å samle usikret, dyr kreditt- og forbruksgjeld i et større lån med pant i egen bolig. Lånet er for å rydde opp i økonomien og gjenvinne kontrollen over sitt eget liv.

Få en ny start med lavere kostnader, og søke om lån i dag!

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
resurs-logo-hvit
Camilla%20Berg%20Johnsen
Publisert: 08.03.2022

Skrevet av Camilla Berg Johnsen | Senior saksbehandler 
99386005 | E-post | Linkedin
Camilla Berg Johnsen


Hvorfor tegne et omstartslån?

Med et lån som dette kan du få hjelp til å refinansiere dyre lån, samle lån på et sted med bedre vilkår, eller få en bedre økonomi, slik at du kan betale ned gjelden din raskere. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva lånet innebærer, hvem som kan søke om det, og hvordan det kan være til nytte for deg.

Etter man har refinansiert står man igjen med kun ett lån og får derfor bedre oversikt over økonomien, lavere månedlige utgifter og kun én faktura å forholde seg til i måneden. Få lavere skuldre ved å søke lån i dag!
 

Hvem kan få omstartslån?

Kravene for å få innvilget lån er at du stiller sikkerhet i bolig eller har mulighet for en kausjonist som kan stille sikkerhet i sin bolig.

Det er to hovedregler bankene som gir lån forholder seg til;

1. Du kan maksimalt få opptil 85% av boligens verdi. 
2. ​Din totale lånemengde overstiger ikke 5 ganger din brutto årsinntekt.

Gratis hjelp med omstartslån

Camilla i Norsk Refinansiering hjelper deg med omstartslån

Camilla hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Hun er ekspert på lån og hjelper deg å få den beste effektiv rente ved å søke i flere banker.

Hun gjør det enklere for deg slik at du er trygg på å søke lån i flere banker, og får best lån. Alt du trenger er å ta kontakt, det er gratis og uforpliktende.

Hvilken rente får man på omstartslån?

Den effektive renten på et lån som dette er en del høyere enn et vanlig boliglån. Grunnen er at risikoen for denne type lån er høyere fordi vi snakker om kunder med dyre lån, inkasso og andre typer betalingsanmerkninger.

Hvilken eff rente du får er avhengig av din unike situasjon, men eff rente på lånet vil ligge mellom 3 % og 10 %. Vi søker om lån i flere banker og er opptatt av at du skal få lavere terminbeløp enn du har.

Sammenligner man rente med et ordinært boliglån er den noe høy, men sammenligner man rente med inkassosaker, forbrukslån og kredittkort, så ser man at du får langt lavere rente.
 

Hvor lang tid tar det å få lån?

Vanligvis kan vi fortelle om saken går i gjennom i løpet av noen timer. Denne lånetypen er ofte mer kompleks å vurdere enn ordinære boliglån og tar derfor noe lenger tid for bankene., pga betalingsanmerkninger, inkasso, forbrukslån og kredittkort.

Når denne informasjonen er på plass tar vurderingen kun 1-2 dager. Det er viktig å søke lån så raskt som mulig, for å spare rentekostnader på dyre lån og kredittkort.

 

Konklusjon:


I denne artikkelen har vi sett på hva omstart lån er, og hvordan det kan være til nytte for privatpersoner som har økonomiske problemer. Vi har også sett på hvem som kan søke om lånet, og hva som kreves for å få innvilget lånet, når du søker om omstartslån.
 
Derfor oppfordrer vi deg som leser denne artikkelen til å vurdere om et lånet kan være riktig løsning for deg. Hvis du har økonomiske problemer og ønsker hjelp til å rydde opp i gjelden din, kan det være lurt å undersøke nærmere.

Et slikt lån vil være verdt det dersom det hjelper deg å komme deg ut av en vanskelig økonomisk situasjon og gjøre deg i stand til å betjene gjelden din på en bedre måte. Du kan ta kontakt med oss på telefon eller legge inn en lånesøknad.
Omstartslån

Thibbo i Norsk Refinansiering hjelper deg med lån

Thibbo hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Han er ekspert på lån og hjelper deg å få den beste effektiv rente ved å søke i flere banker.

Hun gjør det enklere for deg slik at du er trygg på å søke lån i flere banker, og får best lån. Alt du trenger er å ta kontakt, det er gratis og uforpliktende.

Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Hva er omstartslån? 

Hvordan fungerer omstartslån? 

Er det mulig å få lån med betalingsanmerkning? 

Kan man få lån selv om man har gjeld? 

Hvilke banker tilbyr omstartslån? 

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.