Omstartslån

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Få en ny start på økonomien og rydd opp med å få et omstartslån

Å få et omstartslån med sikkerhet i bolig innebærer at man samler usikret, dyr kreditt- og forbruksgjeld i et større lån med pant i egen bolig. Lånet er et godt alternativ for å rydde opp i økonomien og gjenvinne kontrollen over sitt eget liv. Få en ny start med lavere rente, og søke om omstartslån i dag!

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
Omstartslån

Etter man har refinansiert med å få omstartslån står man igjen med kun ett lån og får derfor bedre oversikt over økonomien, lavere månedlige utgifter og kun én faktura å forholde seg til i måneden. Få lavere skuldre ved å søke omstartslån i dag!
Noen ganger inntreffer livets bølgedaler, og man blir slått i bakken økonomisk. Dersom du har inkasso eller betalingsanmerkninger, andre økonomiske utrfordringer, eller bare for mye gjeld, kan du starte på nytt ved å søke om omstartslån for å fjerne mye gjeld. Det er mange som har gitt opp håpet om å få økonomien på rett kjøl etter avslag på avslag hos de ordinære bankene. 

Det som skiller ​Norsk Refinansiering fra andre aktører på markedet er at vi jobber med banker som strekker seg lengre enn vanlige banker gjør for å kunne hjelpe deg med refinansiering og lån med sikkerhet i bolig. Få mindre økonomiske bekymringer ved å søke om omstartslån i dag.
Der andre banker sier nei, er våre samarbeidspartnere villige til å ta økt risiko for å bistå. Vi samarbeider med de fremste banke i Norge, og disse spesialiserer seg på å hjelpe mennesker i en vanskelig økonomisk situasjon, herunder mennesker med inkasso, betalingsanmerkninger og andre annen gjeld. De som trenger å få omstartslån.

Hvem kan få et omstartslån?
 
 

Kravene for å få innvilget omstartslån er at du stiller sikker i bolig eller har mulighet for en kausjonist som kan stille sikkerhet i bolig. Utover dette er det en vurdering av inntekter i forhold til gjeldsmengde, samt en vurdering av gjeld i forhold til boligverdi.

Det er to hovedregler bankene som gir omstartslån forholder seg til;

1. Du kan maksimalt få omstartslån opptil 85% av boligens verdi. 
2. ​Din totale lånemengde overstiger ikke 5 ganger din brutto årsinntekt.

De forskjellige bankene som tilbyr omstartslån regner på forskjellige måter, så ta gjerne kontakt for å sjekke om du oppfyller kravene.
 

Hvilken rente på omstartslån? 
 

Den effektiv rente på et lån som dette er en del høyere enn et vanlig boliglån med sikkerhet i bolig. Grunnen til dette er at flere banker setter rente etter risikoen som enhver kunde har, og at kunder med dyre lån,  inkasso og betalingsanmerkninger har høyere risiko. Hvilken eff rente du får er avhengig av din unike situasjon, men eff rente på lånet vil ligge mellom 3 % og 10 %. Vi søker om å få et omstartslån i flere banker og er opptatt av at du skal få lavere eff rente enn du har. Sammenligner man eff rente med et ordinært boliglån i flere banker er den noe høy, men sammenligner man eff rente med inkassosaker, forbrukslån og kredittkort, så ser man at du får langt lavere eff rente.

Effektiv rente på omstartslån blir satt etter bankens egne regler, og de største faktorene er hvor god sikkerhet du har i boligen, hvor mye av gjelden som er misligholdt og hvor god inntekt du har. I gjennomsnitt ser betingelsene på et slikt lån ut som dette; Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 5,58% ved et lån på 2 000 000 kr over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238


Hvor lang tid tar det å få omstartslån?
 

Omstartslån er ofte mer komplekse å vurdere enn ordinære boliglån og tar derfor noe lenger tid for bankene. På grunn av betalingsanmerkninger, inkasso, forbrukslån og kredittkort, tar det lengre tid å innhente informasjonen enn ordinære banker. Når denne informasjonen er på plass tar vurderingen kun 1-2 dager. Det er viktig å søke omstartslån så raskt som mulig, for å spare rentekostnader på dyre lån og kredittkort.

Hvis du vil søke omstartslån og dersom du bidrar med mye av denne informasjonen til banken går det raskere og Norsk Refinansiering har utbetalt lån på 22 timer. Det går forøvrig rykter om at dette er Norgesrekord ;)

 

Hvor mye kan man få låne i omstartslån?
 

Kravene for å få innvilget lån er at du stiller sikker i bolig eller har mulighet for en kausjonist som kan stille sikkerhet i bolig. Utover dette er det en vurdering av inntekter i forhold til gjeldsmengde, samt en vurdering av gjeld i forhold til boligverdi.
Det er to hovedregler bankene bruker;

Du kan låne opptil 85 % av boligens verdi. Verdien sjekkes med en "e takst" som en eiendomsmegler lager. Da bankene regner forskjellig, og det ikke alltid trengs e takst, så er det lurt å kontakte oss i Norsk Refinansiering, så ser vi om det er mulig å slippe e takst i saken. Disse reglene er like som for vanlig boliglån med lavere rente.

​Din totale lånemengde overstiger ikke 5 ganger din brutto årsinntekt

 

Hvorfor har ikke ordinære banker omstartslån?
 

Ordinære banker  som tilbyr lån med sikkerhet  ønsker ikke å risikere å tape penger ved å gi lån til kunder som harbetalingsanmerkninger forbrukslån, kredittkort, inkasso og lignende. For at de ordinære bankene skal kunne oppretthold den lavere rente de har på lån med sikkerhet, så må de være mer firkantet i sin vurdering av risiko, og de gir derfor oftere avslag.

Omstartslånsbankene derimot, er villige til å ta denne økte risikoen. Det er årsaken til at det er noe høyere effektiv rente med slike lån enn i ordinære banker.


 

Hva skiller omstartslån fra ordinære boliglån?

De som søker om omstartslån har gjerne prøvd å søke om et ordinært boliglån med sikkerhet i bolig, men har på grunn av, inkasso eller betalingsanmerkninger, fått avslag.


Ordinære banker ønsker ikke å ta risikoen som et lån til en kunde med betalingsanmerkninger bringer, fordi de har langt lavere nominell rente. For at de ordinære bankene skal kunne opprettholde den lave eff rente de har, så må de være mer firkantet i sin vurdering av risiko.

Derfor godtar de ofte ikke at kundene har forbrukslån, kredittkort, inkasso, betalignsanmerkninger og lignende. Derfor har det kommet omstartslån, som kan løse flere kunders problem.

 
 
Hvem burde ikke tegne omstartslån?

Et omstartslån som dette er dyrere enn ordinære banker. Dersom du har en annen lånemulighet enn omstartslån i en ordinær boliglånsbank så bør du unngå et kostbart omstartslån.

Dersom du ikke har  betalingsanmerkninger eller mye forbrukslån og kredittkort, så bør du prøve å søke i ordinære tradisjonelle banker som tilbyr lån med sikkerhet  istedenfor å søkeomstartslån hos bankene som tilbyr omstartslån.
 

Hvem burde ikke tegne omstartslån?

Poenget med dette lånet er å få en ny start og lavere samlet effektiv rente. Selv om lånet har nedbetalingstid opptil 30 år, ønsker omstartslånsbankene at du kommer videre til ordinære banker etter oppryddingen er gjort. Ofte må man vente et år for bli vurdert av ordinær bank, men mange flytter lånet før et år er gått.


Pga at lån med sikkerhet som regel raskt blir flyttet fra omstartslånbankene til ordinær boliglånsbank har banken som gir lån med sikkerhet behov for å sikre sin inntjening. Dette gjør bankene ved et etableringsgebyr legges til lånesummen. Dette etableringsgebyret er som regel 4% av lånesummen.

 

Hva er omstartslån?

Hvordan få omstartslån

Hvem tilbyr omstartslån?

Omstartslån - Norsk Refinansiering

Marie i Norsk Refinansiering hjelper deg med Omstartslån

 

Marie  i Norsk Refinansiering hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Hun er ekspert på omstartslån og hjelper deg å få den beste effektiv rente ved å søke i flere banker.

Marie gjør det enklere for deg slik at du er trygg på å søke omstartslån i flere banker, og dermed for best effektiv rente. Alt du trenger er å ta kontakt, det er gratis og uforpliktende.

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
signer-laan-kontrakt-norsk-refinansiering
Signer låneavtale

Når slettes betalingsanmerkningene?

5 grunner til å velge omstartslån 

Omstartslån - Norsk Refinansiering

Joachim i Norsk Refinansiering hjelper deg med omstartslån

 

Joachim i Norsk Refinansiering hjelper personer som er havnet i økonomisk uføre. Han er ekspert på lån og vil gjerne gi deg en økonomi med mindre bekymringer.

Vi gjør det enklere for deg slik at du får en bedre økonomisk hverdag. Vi søker i flere banker for at du skal få lavere eff rente.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
Omstartslån - Norsk Refinansiering
Om Norsk Refinansiering
Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.


Tilbake til toppen

 
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071