nr-logo-hvit

Økonomiske problemer - Søk om lån i dag

Økonomiske problemer er noe det er viktig å ta tak i så raskt som mulig. VI kan hjelpe deg å rydde opp i dyre lån og kreditter med sikkerhet i bolig.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å bli kvitt finansielle problemer ved å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig. Selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)
Hva er økonomiske problemer?

Hva er økonomiske problemer?

Ett økonomisk problem er rett og slett når pengene ikke strekker til for å betale regninger, eller påvirker livet ditt på en negativ måte. Noen kan se på det som å ikke ha nok oppsparte midler som ett økonomisk problem, andre får ett økonomisk problem når man har fått en betalingsanmerkning eller inkasso krav og pengene ikke strekker til.

Alle som selv mener de har ett økonomisk problem burde ta tak i dette. Det lønner seg ta grep før situasjonen utvikler seg til å bli et økonomisk problem, det blir vanskeligere å komme seg ut av knipa jo lenger tid det går. Økonomiproblemer forsvinner sjeldent av seg selv.

Tvangssalg og betalingsanmerkninger

I Norsk Refinansiering tilbyr vi gratis hjelp til å unngå tvangssalg. Ta kontakt i dag så hjelper vi deg.

Når oppstår økonomiske problemer

Økonomiproblemer oppstår blant annet når økonomien ikke strekker til å betale regninger og andre utgifter. Problemene kan medføre økt arbeidsbelastning, økt stress, redusert livskvalitet og økt sykefravær.

Økonomiproblemer er årsaken til en økning i selvmord og hos mennesker som står på bar bunn, ønsket om å bli kvitt økonomiproblemer øker år for år etter at økonomisk tilbakegang har ødelagt menneskers liv. Derfor er det viktig å ta tak i problemene øyeblikkelig å øke livskvaliteten igjen. Det er sjelden så mørkt og vanskelig som det virker som, og som regel er det mulig å komme ut av de økonomiske problemene.

Mange mennesker står overfor økonomiske utfordringer og det er en fare for å få alvorlige gjeldsproblemer hvis man ikke tar tak i situasjonen tidlig. For de som føler seg usikre på hvordan de skal håndtere sin økonomi, tilbyr NAV en tjeneste kalt NAVs økonomi og gjeldsrådgivningstelefon hvor eksperter gir råd og veiledning. Det er lang vente tid på denne tjenesten så dersom du har saker som haster, som for eksempel utleggstrekk NAV, bør du ta grep på egenhånd.

Det er også nyttig å lage et budsjett for å få en oversikt over inntektene og utgiftene, og sifos referansebudsjett kan være en god ressurs for å forstå hva som er normale utgifter for ulike husholdninger. Hvis gjelden blir uoverkommelig, kan en offentlig gjeldsordning være en løsning. For å få mer informasjon og hjelp med dette, kan man ta kontakt med sitt lokale NAV kontor.

Hvordan komme ut av økonomisk uføre?

Det handler om å få kontroll over økonomiproblemene så raskt som mulig. De økonomiske problemene har rett og slett oppstått på grunn av at man av ulike grunner har mistet kontrollen over økonomien, et smart sted å starte for å komme seg ut av ett økonomisk uføre er å få oversikt!

Hvor mye gjeld har du? Er det mye som har gått til inkasso? Hva har du i ubetalte regninger eller private lån? Hva har du av renter?
 
Når du har skaffet deg en oversikt er det viktig å ikke falle i kjelleren, men tenke over at du ikke er alene om å ha vært uheldig å ha fått problemer. Du trenger heller ikke være alene om å komme frem til en løsning!


 
Hvordan komme ut av økonomisk uføre?
Hvordan få hjelp til å betale gjeld? - Norsk REfinansiering

Hvordan få til å betale gjeld?

Føler du har du har håpløs privatøkonomi? Har regninger og gjelden hopet seg opp? Er det vanskelig å betale det du skylder? Har du fått inkasso eller lønnstrekk som tipper din økonomiske situasjon?
Er det vanskelig få hjelp med å rette opp økonomien i din vanlige bank?

Saksbehandlerne i Norsk Refinansiering er alltid tilgjengelig for å gi økonomisk rådgivning og hjelpe deg med økonomien ved å refinansiere med sikkerhet i hus eller hytte.
Dette er en super mulighet for å rette opp i en tøff økonomisk situasjon å bli kvitt gjelden.

Håpet er ikke ute


Føler du har du har håpløs privatøkonomi? Har regninger og gjelden hopet seg opp? Er det vanskelig å betale det du skylder? Har du fått inkasso eller lønnstrekk som tipper din økonomiske situasjon?

Er det vanskelig å skaffe hjelp med å rette opp økonomien i din vanlige bank?

Dette kan være svært pinlig og traurig, men kanskje du bør se deg om etter alternativer. Hva med å refinansiere hus eller hytte for at du kan betale ned gjelden slik at du får bedre kontroll over privatøkonomien og ikke minst får et pusterom.

Her kan vi hjelpe deg, saksbehandlerne i Norsk Refinansiering er alltid tilgjengelig for å veilede og hjelpe deg med økonomien ved å refinansiere med sikkerhet i hus eller hytte.

Vi tilbyr enkle løsninger og godt samarbeid med deg slik at vi kan hjelpe deg videre med dine mål og drømmer. Les mer om lån med inkasso

Dette er en super mulighet for å rette opp i en tøff økonomisk situasjon å bli kvitt gjelden. Hvis du har spørsmål, send inn slknad eller ta kontakt med oss på e post post@norskrefinansiering.no
Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Ofte stilte spørsmål om lån til økonomiske problemer (FAQ):

Hvorfor refinansiere?

Hva er refinansiering? 

Kan jeg søke om refinansiering lån?

Hvordan søker jeg om refinansiering?

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

Hvilke banker samarbeider dere med?

Hvor mye kan jeg refinansiere?

Hvilken rente kan jeg få ved refinansiering lån?

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
16-9-red-8816-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.

Våre saksbehandlere har lang erfaring med å hjelpe andre som har havnet i økonomisk uføre, så lenge du kan stille sikkerhet i bolig eller hytte. Ta kontakt på e post post@norskrefinansiering.no eller send inn en søknad i dag.


Tilbake til toppen

 
topp
Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.