nr-logo-hvit

Refinansiering av boliglån - øke boliglån for å refinansiere lån

Med refinansiering kan du få lavere månedskostnader, samt bli kvitt dyre forbrukslån og kredittkort. Søk i dag!

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å bytte bank refinansiere lønnstrekk, dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso, betalingsanmerkninger og lønnstrekk.

Søk med BankID for rask og trygg søknad
bank-id-gjeldsregisteret-svart
bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

check-2023
check-2023

Kan stille bolig som sikkerhet

check-2023
check-2023

Har fått nei fra banken

check-2023
check-2023

Har betalingsanmerkninger/inkasso

rating-norsk-refinansiering
soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
balansebank-logo-2
nordax-bank-2023-
svea-logo
Bank2%20en%20del%20av%20Bluestep%20Logo%20(146%20x%2041%20px)%20(1)

Hva er fordelene med refinansiering?


Det er mange fordeler med refinansiering, og dett er noen av de viktigste.

 
 • Betal mindre renter hver måned

  Det finnes mange grunner til å gjøre refinansiering av lånene dine, blant annet kan du spare penger på å flytte boliglånet til annen bank hvis du får en bedre nominell rente enn den du har i dag.

  Du kan også samle lån for å bli kvitt dyre forbrukslån, som for eksempel et kredittkort. Ved å ta opp et boliglån kan du samle disse lånene og få en lav effektiv rente og betale ned på dem over lengre tid.

 

 • En faktura å forholde seg til hver måned

  En annen fordel med refinansiering er at du får en faktura og dermed lettere kan planlegge din økonomi.
  Du slipper også å betale for mye i nominell rente, noe som er spesielt gunstig hvis du har tatt opp flere forbrukslån og kreditter.

 

 • Spare penger hver måned

  For det første kan du spare penger på rentene hver måned hvis du velger en bedre totalrente enn den du har i dag. Her er det viktig å tenke på totalrenten, altså rentekostnaden du har på alle lån; boliglån, forbrukslån, kredittkort etc.

  Den nominell rente du betaler på alle lånene hver måned er din totalrente. Det å få lavere kostnader gjør at man holder seg unna problemer som inkasso, lønnstrekk og tvangssalg.

 

 • Bli kvitt dyre lån og betal mindre renter hver måned

  For det andre kan refinansiering hjelpe deg med å bli kvitt dyrt forbrukslån, som for eksempel et kredittkortlån eller nedbetalingslån. Ved å ta opp et boliglån kan du refinansiere disse lånene og få en lav nominell rente og betale ned på dem over lengre tid.

  Dette vil gjøre at du får et lavere terminbeløp, som gjør at du får en bedre økonomisk hverdag. Refinansiering av lånet er derfor en flott måte å bli kvitt flere lån slik at du kun trenger å forholde deg til en regning.

Hvordan refinansiere?

Det finnes ulike måter å samle lån på. Du har følgende alternativer:

• Opptak av et nytt lån og bruke dette til å nedbetale det gamle lånet. Dette kalles refinansiering. Ved å flytte boliglånet til annen bank enn den eksisterende banken, så må den nye banken gi deg lavere rente og gebyrer enn du har i dag.

• Du kan gjøre en refinansiering samtidig som du velger å låne mer. Ved å låne mer enn ditt eksisterende lånebeløp, kan du utnytte boligens verdi og bruke overskuddet i boligens verdi til for eksempel et oppussingsprosjekt. Dersom du ønsker å låne mer i annen bank ved å flytte boliglånet, kan du bruke det nye boliglånet til oppussing, ny bil, tjenester ifm boligen eller lignende.

Ved å flytte boliglånet gjør du at den effektive renten blir lavere og at du dermed vil betale mindre renter hver måned enn for eksempel forbrukslån.

• Du kan ta opp et nytt lån og bruke dette til å samle flere lån, for eksempel forbrukslån, kredittkortlån og faktureringskort. Ofte bruker man en annen bank enn den eksisterende banken for å få bedre renter på lånet. En annen bank vil ofte være "mer aggresiv" og kan sørge for at du betaler mindre hver måned på boliglånet.

En annen bank vil naturligvis måtte hoste opp lavere renter en eksisterende bank, og fokuserer derfor mye mer enn eksisterende bank på at du den nye banken gjør at du betaler mindre renter hver måned.

Refinansiering av lån er bedre betingelser

Refinansiering av boligens lån innebærer ofte at man tar opp et nytt lån for å betale ned det gamle. Dette skyldes at man med refinansiering kan få en bedre rente enn den du har i dag på det gamle lånet. Hvis du velger å refinansiere, er det derfor viktig å sammenligne lånerentene hos flere banker før du bestemmer deg for hvilken refinansiering er best. Vi i Norsk Refinansiering har tjenester som gir deg dette automatisk.

Ta kontak med oss i dag

Ta kontakt og fortell hva du ønsker så kan våre banker se om du bør samle gjeld, slik at du betaler mindre renter hver måned, og du får en løsning som kan samle dine lån i boligen samtidig som du kan få lenger nedbetalingstid en 5 år.

Våre kunder sparer ofte mye renter hver måned, og det er mye å hente på å samle inn tilbud på renter fra alle bankene. Ta kontakt så kan vi skaffe den en god låne løsning med beste renter hver måned.

Mange velger derfor ofte ut et nytt lån og bruker pengene til refinansiering av det gamle boliglånet, da man på denne måten eliminerer sjansen for at betingelsene stiger opp igjen etter at refinansieringen er ferdig.

Få en bedre situasjon

Det kan noen ganger også være en god ide å samle hele familiens gjeldssituasjon, men ikke alle kredittinstitusjoner tilbyr dette.

Refinansiering kan være en smart måte å redusere gjelden og få bedre oversikt over privatøkonomien. Det finnes flere grunner til å samle lån, blant annet å spare penger på rentene hver måned eller komme ut av gjeld. Det er viktig å sammenligne lånerentene hver måned hos flere banker før man bestemmer seg for hvilken refinansiering som er best. Du kan refinansiere ditt boliglån ved å ta opp et nytt lån, og bruke dette til å betale ned på det gamle lånet. Dette kalles refinansiering.

Hva bør du tenke på før en refinansiering av lånene dine?

Det er flere ting du bør tenke på for å refinansiere boliglånet. For det første kan du spare penger på rentene hver måned hvis du velger en bedre rente enn den du har i dag.

For det andre kan refinansiering hjelpe deg med å bli kvitt dyrt forbrukslån, som for eksempel et kredittkortlån. Ved å ta opp et boliglån kan du refinansieree disse lånene og få en lav rente og betale ned på dem over lengre tid.

Refinansiering av et lån med sikkerhet i bolig er derfor en flott måte å komme ut av gjeld. Du kan gjøre en refinansiering ved å ta opp et nytt lån, og bruke dette til å betale ned på det gamle lånet. Dette kalles refinansiering.

Konklusjon

Refinansiering av et boliglån er en flott måte å bake inn forbrukslån i boliglån på. Du kan refinansiere ditt boliglån i annen bank ved å flytte boliglånet, og bruke dette til å betale ned på de gamle lånene. Dette kalles refinansiering, og verdien er ganske enkelt for deg privat at du kan øke lånet, men betale mindre renter hver måned. Siden verdien på boligen har en tendens til å øke i Norge, kan du enkelt utnytte verdien i din privat bolig, og det bør øke muligheten for å enkelt senke hva du betaler i renter hver måned.

Vi hjelper deg med refinansiering dine lånI Norsk Refinansiering tilbyr vi tjenester og informasjon innen refinansiering av dine lån, og vi ønsker å kunne gi deg tips og tilbud på lån til boligen som gjør at du kan spare mye renter hver måned, og at du får det beste tilbud bankene kan tilby.

Ta kontakt i dag - Bruk vår gratis tjeneste

Alle våre tjenester er gratis å bruke for deg som kunde. Vi betales av bankene vi samarbeider med, slik at du slipper å bruke penger på vår rådgivning. Vi forhandler med bankene på dine vegne, og får et tilbud som du er fornøyd med.
Så ta kontakt på telefon 21 00 76 30 eller ta kontakt epost post@norskrefinansiering.no, eller søk hjelp for å gjøre å samle lån.

Søk refinansiering av lån i dag, og få hjelp så du kan velge en privat løsning kanskje gir deg lavere renter per måned. Send søknad om refinansiering, sammenlign lånerentene hver måned hos flere banker, og finn de laveste renter på refinansieringen.samle din lån. Vi har mange års erfaring med å hjelpe mennesker med å forbedre lån. Vi hjelper deg med å finne riktig bank og låneprodukt når du vil samle dine lån.

Refinansiere boliglån - øke boliglån for å refinansiere lån

Hvis du har et boliglån, kan det være lurt å refinansiere lånene du har for å få en bedre økonomisk hverdag, og sikre bedre betingelser.

Ved å sammenligne boliglånet får du bedre effektiv rente og slipper å betale for mye i effektiv rente hver måned.

Du kan gjøre en refinansiering ved å ta opp et nytt lån, og bruke dette til å betale ned på det eksisterende boliglånet samtidig som du baker inn flere lån. Dette kalles refinansiering.

 

Hva er refinansiering av boliglån?

Dette betyr at du får en ny låneløsning hvor du bruker et nytt boliglån til å betale ditt gamle boliglån og eventuelt andre lån og kreditter. Poenget er at du skal spare penger og du får altså en bedre økonomisk hverdag gjennom refinansiering, hvor du har beste effektiv rente.

Det kan kanskje være lurt å gjøre en refinansiering hvis effektiv rente har falt betraktelig siden du tok opp lånet, eller hvis du vil samle dyre forbrukslån og kredittkort i boliglånet og dermed få en bede totalløsning.

Ved refinansiering tar du opp et nytt lån, som gjør at det gamle lånet blir en del av det nye låneopptaket. Pengene fra refinansieringen brukes til å nedbetale det gamle lånet, og eventuelle andre lån og kreditter.

Det å refinansiere boliglån vil si at du tar opp et nytt boliglån for å betale ditt gamle boliglån. Dette gjøres vanligvis ved at du samler alle dine lån og kreditter i ett, og refinansierer dem med det nye boliglånet.

Du får en lavere effektiv rente per måned, og du unngår å betale høye effektiv rente for noen av dine lån.
Ved refinansiering kan du også bytte til en annen bank som gir deg et bedre tilbud i form av en bedre effektiv rente per måned.

Eksperter anbefaler at man gjør en refinansiering av lån hvert år, fordi effektiv rente per måned på et boliglån ofte endres.

Hvor mye kan man refinansiere?

Det finnes ingen grense for hvor mye du kan samle dine lån, men det er viktig å huske på at banken vurderer størrelsen på boliglånet etter flere faktorer. Hvor mye effektiv rente du kan betale på boliglånet hver måned, at boliglånet er innen 85% av boligens verdi, samt en rekke andre regler finanstilsynet har satt til lån til bolig.

Du bør derfor vurdere det beste lånet for din bolig basert på hvor mye effektiv rente du kan betale hver måned, og ikke bare øke boliglånet for å få mer penger. Den beste løsningen er ikke alltid å øke lån og renter hver måned, men kanskje trenger du et lån som kan nedbetales raskt med en litt høyrere sum hver måned.

Hvor lang tid bruker bankene på å behandle søknaden?

Refinansieringen er en prosess som normalt tar mellom én uke og en måned, avhengig av hvor mye dokumentasjon banken trenger for å godkjenne refinansieringen av lånet. Det er mange vurderinger for lånet som bank skal gjøre for å flytte boliglån, og det er mye dokumentasjon som bank vurderer.

Om et tilbud om refinansiering blir godkjent kommer blandt annet an på boligen sin verdi, boligen sin omsetningshastighet, boligen sin standard, nominell rente som banken ønsker, hvor mye nominell rente en god betjeningsevne tåler hver måned osv.

De fleste andre faktorer som bank vurderer, har vi i Norsk Refinansiering anledning til å innhente for deg. Likevel kan du påvirke tiden bank bruker på å vurdere andre faktorer.

Har det vært en verdivurdering av boligen kanskje, hvilket lånebeløp er det behov for å låne ift nøyaktig nominell rente og gjeld på utestående krav, hvilke lån ønsker du å flytte, har du konto- og KIDnummer på lån i enhver annen bank, hvor mye betaler du i renter hver måned på alle lånene i annen bank osv.

Hvis du skaffer alt av dokumentasjon som banken trenger kan prosessen gå igjennom på så kort tid som 24 timer. I Norsk Refinansiering har vi foreløpig rekord på utbetalingstid på å flytte lånet på boligen til en ny bank, som er 22 timer og 7 minutter.

Bonusen er at kunden sparte mye nominell rente hver måned på å flytte lånet på boligen til en annen bank.

Begj%C3%A6ring-om-tvangsdekning

Begjæring om tvangsdekning

Hvem-kan-begj%C3%A6re-tvangssalg-av-bolig

Hvem kan begjære tvangssalg av bolig?

Kj%C3%B8pe%20ut%20samboer%20etter%20brudd

Kjøpe ut samboer etter brudd

5%20m%C3%A5ter%20%C3%A5%20unng%C3%A5%20tvangssalg%20av%20bolig

5 måter å unngå tvangssalg av bolig

Ofte stilte spørsmål om refinansiering av lån (FAQ):

Hvorfor refinansiere lån?

Hvor mye koster det å refinansiere et boliglån? 

Hvor lang tid tar det refinansiere et boliglån?

Hvor mye kan jeg øke boliglånet med?

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Munkedamsveien 59B, 0270 Oslo

post@norskrefinansiering.no

21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån: Effektiv rente på 8,32 % ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.636.545, totalt kr. 4.636.545.
Camilla

Utvalgt anmeldelse5 av 5 stjerner

Navn: Arild Fløtte
Dato: 08.12.2022

Arild skriver:
"Gode kundebehandlere

Min erfaring er at dere er veldig flinke å behandle kundene på en god måte jeg ble informert hele tiden under behandlingen . Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dere som veldig flinke og proffe Hilsen storfornøyd kunde"Tilbake til toppen

 
topp