Forbrukslån med sikkerhet i bolig

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Søk forbrukslån med sikkerhet for laveste rente.

Trenger du å låne penger? Vurderer du forbrukslån med sikkerhet i bolig? Vi tilbyr lån opptil 85 % av boligens verdi, med konkurransedyktige rentebetingelser og en enkel og sikker låneprosess. Søk om lån hos oss i dag og få pengene du trenger til det du ønsker!

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
svea-logo
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
gruppebilde-norsk-refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071

Forbrukslån med sikkerhet i bolig: Alt du trenger å vite

Forbrukslån med sikkerhet i bolig er en type lån der du kan låne penger mot din egen bolig som sikkerhet. Dette kan være en god løsning for deg som trenger å låne penger, men som ikke har pengene på konto. Det er vanlig å bruke lån til oppussing for eksempel.

Forbrukslån med sikkerhet i bolig - Norsk Refinansiering

Hvor mye kan jeg låne med sikkerhet i bolig?

Det er ikke noe fast beløp du kan låne med sikkerhet i bolig, da dette avhenger av verdien på boligen din. Generelt sett vil du kunne låne opptil 80-90% av boligens verdi, men dette kan variere fra bank til bank og avhenger også av din økonomiske situasjon.

Det kan derfor være lurt å sjekke med flere banker for å finne det beste tilbudet for deg.

Hvordan fungerer lån med sikkerhet i bolig?

For å kunne søke om et forbrukslån med sikkerhet i bolig, må du eie en bolig som du kan stille som sikkerhet for lånet. Deretter kan du søke om lånet hos en bank eller et finansieringsselskap. Banken vil da vurdere din økonomiske situasjon, inkludert inntekt, formue og gjeld, før de avgjør om de vil gi deg lånet.

Hvis du får lånet, vil banken kreve at du tegner en pantobligasjon, som gir banken rett til å selge boligen din dersom du ikke klarer å betale tilbake lånet.

Det er viktig å huske på at et forbrukslån med sikkerhet i bolig kan være en risikabel løsning, da du risikerer å miste boligen din dersom du ikke klarer å betale tilbake lånet. Derfor bør du tenke nøye gjennom om du har råd til å ta opp et slikt lån, og søke råd hos en økonomisk rådgiver dersom du er i tvil.

Hva er dårlig med forbrukslån?

Et forbrukslån kan være en dårlig løsning for deg dersom du ikke har råd til å betale tilbake lånet. Forbrukslån har ofte høyere rente enn andre typer lån, som for eksempel boliglån eller billån, og dette kan gjøre det vanskeligere å betale tilbake lånet.

Derfor er det en god løsning med forbrukslån med sikkerhet i bolig, fordi denne type lån har langt lavere rente enn ordinære forbrukslån.

Søk forbrukslån med sikkerhet i bolig - Norsk Refinansiering

Refinansiering av forbrukslån med sikkerhet i bolig

Dette innebærer at du søker om et nytt lån for å betale ned det eksisterende lånet ditt. Dette kan være en god løsning dersom du har et forbrukslån med høy rente, da du gjennom refinansiering kan få lavere rentebetingelser og dermed lavere månedlige utgifter.

Refinansiering av forbrukslån med sikkerhet i bolig kan også være en god løsning dersom du har problemer med å betale ned lånet ditt, da du gjennom refinansiering kan få lenger nedbetalingstid og dermed bedre mulighet til å betale ned lånet ditt over tid.

Det er viktig å huske på at refinansiering av forbrukslån med sikkerhet i bolig innebærer at du tar opp et nytt lån, og at du derfor fortsatt har en gjeld som du må betale tilbake. Derfor bør du tenke nøye gjennom om du har råd til å refinansiere lånet ditt, og søke råd hos en økonomisk rådgiver dersom du er i tvil.

Sammendrag:

Forbrukslån med sikkerhet i bolig er en type lån der du kan låne penger mot din egen bolig som sikkerhet. Dette kan være en god løsning for deg som trenger å låne penger, men som ikke har mulighet til å låne gjennom et tradisjonelt lån. Beløpet du kan låne avhenger av verdien på boligen din, og det kan være lurt å sjekke med flere banker for å finne det beste tilbudet. Et forbrukslån med sikkerhet i bolig kan være en risikabel løsning, da du risikerer å miste boligen din dersom du ikke klarer å betale tilbake lånet. Det kan også være en dårlig idé å ta opp et forbrukslån dersom du har andre, dyre lån, som for

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Kan man få boliglån når man har forbrukslån?

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden om forbrukslån med sikkerhet?

Hvordan funker det?

Hvem kan søke lån med forbrukslån med sikkerhet i bolig?

Kan jeg ha betalingsanmerkning og få lån med sikkerhet i bolig?

Vi hjelper deg med
Refinansiering lån Norsk Refinansiering
Refinansiering lån
Refinansiering lån
Inkasso Norsk Refinansiering
Inkasso / betalingsanmerkning
Inkasso
tvangssalg Norsk Refinansiering
Tvangssalg
Tvangssalg


Tilbake til toppen