Boliglån med inkasso - rydd i boliglån inkasso i dag

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/ inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

Vi hjelper deg å refinansiere lønnstrekk med sikkerhet i bolig, slik at du får mindre bekymringer.

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere lønnstrekk, dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Søk med BankID for rask og trygg søknad

bank-id-gjeldsregisteret-svart

Vi kan hjelpe deg som:

checked

Kan stille bolig som sikkerhet

checked

Har fått nei fra banken

checked

Har betalingsanmerkninger/inkasso

FYLL UT LÅNESØKNAD

soknad-laan-norsk-refinansiering
Fyll ut søknad
Send søknad
raadgiver-norsk-refinansiering
Få hjelp av rådgiver
Kontakt oss
bank-norsk-refinansiering
Vi forhandler med bankene
Signer lån for refinansiering - Norsk Refinansiering
Signer låneavtale
Banker vi
samarbeider med
Banker vi samarbeider med
kraft-bank-logo
bluestep-logo
instabank-v3
aprilia-logo
balansebank-logo
nordax-hvit-logo
resurs-logo-hvit
Hvordan fjerne boliglån inkasso - Norsk Refinansiering

Boliglån med inkasso - rydd i boliglån inkasso i dag

Kan man få lån når man har inkasso?

Det kan være vanskelig å få boliglån med betalingsanmerkning, men det er ikke umulig. Hvis du har inkasso på din økonomiske situasjon, kan det være en god idé å søke om boliglån gjennom et låneformidlingsselskap som Norsk Refinansiering. Vi tilbyr boliglån til personer med betalingsanmerkninger og hjelper deg med å finne det best mulige lånet for din situasjon.
 

Hvilken bank tilbyr lån med betalingsanmerkning?

Det kan være svært vanskelig å få lån med betalingsanmerkninger gjennom tradisjonelle banker. Derfor kan det være lurt å søke om refinansiering med betalingsanmerkning gjennom et låneformidlingsselskap som Norsk Refinansiering. Vi samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner som tilbyr lån til personer med betalingsanmerkninger.
 

Når blir inkasso slettet?

Inkasso blir vanligvis slettet noen dager etter man har betalt ut kravet, men dette kan variere avhengig av den enkelte situasjonen. Det er viktig å være klar over at inkasso vil påvirke din kredittverdighet i denne perioden, og kan gjøre det vanskeligere å få lån, inkludert boliglån.
 

Hvor kan man låne penger uten kredittsjekk?

Det finnes dessverre ikke noen banker som kan gi lån uten kredittsjekk, men det finnes banker som gir lån selv om du ikke er kredittverdig, har betalingsanmekrninger eller annet ved din økonomiske situasjon. 

Vi i Norsk Refinansiering vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å få boliglån med betalingsanmerkninger, selv om det kan være vanskelig. Vi kan tilby boliglån på inntil 15 000 000 mill kr, med en løpetid på tid på opptil 30 år. Effektiv rente vil variere avhengig av din økonomiske situasjon og inkasso, men vi vil alltid jobbe for å gi deg det best mulige lånet.

Boliglån med inkasso

Få hjelp til å fjerne inkasso fra boliglånet

Vi tilbyr boliglån til personer med inkasso, og vi samarbeider med banker som er villige til å tilby lån til personer med en dårligere kredittverdighet.

Ta kontakt i dag for å få en situasjon med mindre bekymringer!

Det kan være utfordrende å få boliglån med betalingsanmerkninger, spesielt viktig er det å rydde opp når man har inkasso og lønnstrekk er en del av den økonomiske situasjon. Men det er viktig å huske at det finnes alternativer til tradisjonelle banker.

Norsk Refinansiering tilbyr boliglån til personer med betalingsanmerkninger, og vi samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner som er villige til å tilby lån til personer med en dårligere kredittverdighet.

Vi kan tilby boliglån på opptil 2 mill kr, med en løpetid på opptil 25 år. Effektiv rente vil variere avhengig av din økonomiske situasjon og inkasso, men vi vil alltid jobbe for å gi deg det best mulige lånet. Årlig kostnad for et lån på 2 mill kr kan variere fra mellom 000 000 kr til 000 000 kr.

Det er viktig å være klar over at det kan være flere banker som sier nei til å tilby boliglån med betalingsanmerkninger og lønnstrekk, men dette betyr ikke at det ikke finnes alternativer. Norsk Refinansiering er her for å hjelpe deg med å finne det beste lånet for din situasjon, selv om du har inkasso. Vi har også laget en artikkel om hvordan stoppe lønnstrekk.

Vi anbefaler at du leser mer om våre lånepakker og lånevilkår før du søker om lån, slik at du kan være sikker på at du får det best mulige lånet for din situasjon. Vi i Norsk Refinansiering er her for å hjelpe deg med å få boliglån med betalingsanmerkninger, selv om det kan være vanskelig.

Ofte stilte spørsmål om boliglån med inkasso (FAQ):

Kan man fjerne betalingsanmerkning? 

Hva er refinansiering?  

Hvilken bank tilbyr lån med betalingsanmerkning? 

Er det farlig å få en inkasso? 

Boliglån med inkassogjeld - Norsk Refinansiering

Om Norsk Refinansiering

Vi i Norsk Refinansiering hjelper personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig, for å bli kvitt lønnstrekk, dyre lån og kreditter. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder.
Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss gjerne på 21 00 76 30
KONTAKT
Norsk Refinansiering AS
Trelastgata 21, 0191 Oslo


post@norskrefinansiering.no
21 00 76 30
RENTEEKSEMPEL
*Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukstilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.009.071, totalt 4.009.071


Tilbake til toppen

 
topp